Exposanten
inlog exposant

Nieuws

Niet 3, maar 365 dagen aandacht

Tijdens de standhoudervergadering van 7 september lanceerde de beursorganisatie de actie Niet 3, maar 365 dagen deelnemen. De actie is ontstaan om standhouders een grotere zichtbaarheid door het jaar heen te geven. Deze kreeg in die periode zelfs zozeer vorm, dat de actie in aanloop tot de 20ste editie in een structurele vorm is geplaatst.

De actie Niet 3, maar 365 dagen deelnemen bestaat uit de volgende mogelijkheden:

- Vermelding op de beursplattegrond
- Vermelding in de beurscatalogus
- Een themapresentatie houden op de beursvloer
- Adverteren in de 4 Bezoekerskranten van september tot en met december 2017 (digitaal)
- Folder plaatsen in de Facilitaire foldergids (digitaal)
- Meedoen met de FGNoviteitenprijs 2018
- Opname in het Bedrijvenregister van het Kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer
- Persbericht plaatsen in een nieuwsbrieven voor beursbezoekers (digitaal)
- € 500,- besteltegoed voor aankopen in het Kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Deelname aan de aangegeven mogelijkheden is geheel kosteloos en onverplicht. Wel dienen standhouders zelf aan te geven aan welke activiteiten zij willen deelnemen. De organisatie biedt alleen de mogelijkheden. Op de bedrijfspagina’s van iedere standhouder op de website staat een checklist vermeld, waarop staat aangegeven van welke mogelijkheden de standhouder gebruik maakt.

In bijgevoegde leaflet over de actie, vindt u niet alleen een uitgebreide uitleg per mogelijkheid, maar ook een kalender met startdatums en deadlines. Op basis daarvan kan iedere potentiële deelnemer voor zichzelf uitmaken wat deze bij latere inschrijving misloopt. Op basis van genoemde kalender en mogelijkheden zullen de standhouders bijtijds herinnerd worden aan de mogelijkheden, zodat zij zo weinig mogelijk kansen missen op deelname aan de actie.