Bezoekers Exposanten
inlog exposant
NL EN

Noviteiten

Wereldprimeur: De nieuwe generatie wasmachines met touchscreen & WI-FI

Zou het niet fantastisch zijn als u professionele was- en droogapparatuur op dezelfde wijze kan bedienen als uw smartphone? En hoe efficiënt kunt u werken als u deze apparatuur ook nog communiceert met je smartphone, bijvoorbeeld als een wasprogramma klaar is? De huidige generatie is immers opgegroeid met de smartphone technologie en kan niet meer zonder. Denk eens aan de hoeveel tijd en geld die u kunt besparen door onderhoud te laten uitvoeren via WIFI? 

Metos presenteert u de wereldprimeur: Intelligent professioneel wassen

Totale controle met WavyCloud

Wilt u meerdere machines tegelijk bedienen, op afstand de parameters in de gaten houden, weten of een machine klaar is terwijl u met iets anders bezig bent? Of wilt u een berichtje ontvangen als de machine klaar is? Dit alles heeft u onder controle met WavyCloud! Mocht het voorkomen dat er iets mis is gegaan gedurende de cyclus of treedt er een ander probleem op? Geen zorgen! WavyCloud detecteert deze situatie en zal de operator of de verantwoordelijke hiervan op de hoogte brengen. Als er mechanisch niets aan de hand is kan op afstand, via de WavyCLoud, het probleem direct voor u worden opgelost.

Wavy: intelligentie achter een touchscreen  De interface is zeer gebruiksvriendelijk , te gebruiken zoals een tablet of smartphone en is op de persoon ingericht.  De wasmachine en droger communiceren met u via WhatsApp of sms, waardoor de dagelijkse gang van zaken efficiënter verloopt. De toegang tot Wavy is gebruikersafhankelijk in te stellen. Van basis tot professional. U ziet alleen wat u nodig heeft. Om het nog makkelijker te maken voor de medewerkers kunt u zelfs uw eigen foto's en afbeeldingen uploaden. Updates zijn net zo simpel te downloaden als een app op uw smartphone.

Als een smartphone  Zoals u gewend bent van uw telefoon is ook bij de GWH machine een 7 inch groot touchscreen scherm verticaal geplaatst. Waarom zouden we het anders doen als u dit al gewend bent. Het display is van getemperd glas, 5 keer zo sterk als normaal glas. Veiligheid staat boven alles.

WI-FI connected De huidige generatie kan en wil niet meer zonder; verbonden zijn met de wereld. Het is niet zomaar een trend of gadget. Denk aan alle besparingen die hierdoor kunnen worden gerealiseerd. Het maakt uw werk ook makkelijker, leuker en efficiënter. 

Onbeperkt aantal programma’s  Door de cloud-service is er geen limiet meer aan het aantal programma’s op de machine.

Automatische dosering met DWS De nieuwe generatie wasmachine is standaard voorzien van het gepatenteerde Dynamic Weighing System (DWS). De was wordt nauwkeurig gewogen waarna de wasmachine berekend hoeveel zeep en water er benodigd zijn en hoelang het wasprogramma dient te duren. Het gevolg? Besparingen tot wel 50% op zeep, water, elektra verbruik en tijd. 

Vanaf nu is ook de professionele wasserij verbonden met de wereld.