Bezoekers Exposanten
inlog exposant
NL EN

De vakbeurs waar 20.000 eindgebruikers komen voor

Contract- en leveranciersmanagementContactpersoon
Aleike Roos
aleike.roos@holapress.com
+31 (0)40 - 208 60 52

Wie de zakelijke eindgebruikers voor contract- en leveranciersmanagement wil ontmoeten, ontkomt niet aan deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Zo'n 20.000 facilitair managers en gebouwbeheerders zullen zich eind januari naar verwachting gedurende drie dagen komen oriënteren over de jongste ontwikkelingen en aanbiedingen op hun taakgebied.

Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van zowel het gebruik – en veelal ook het beheer – van hun (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling, hebben zij als vanzelfsprekend óók belangstelling voor contract- en leveranciersmanagement. Dat maakt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer tot dé vakbeurs voor contract- en leveranciersmanagement.

De bezoekers van het evenement komen op de eerste plaats voor de ongeveer 400 standhoudende bedrijven. Daarna zijn zij op zoek naar aanbieders waar zij een deel van hun omvangrijke takenpakket kunnen uitbesteden, zoals contract- en leveranciersmanagement. Standhouders, die hen een oplossing te bieden hebben of eenvoudigweg van dienst kunnen zijn bij het beter nemen van hun verantwoordelijkheden voor de (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling. Dat de beursorganisatie daarnaast op de beursvloer een compleet lezingenprogramma, side=programma en Noviteitenplein aanbiedt, maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Bekijk ook het dossier Contract- en leveranciersmanagement op het Kenniscentrum

Actueel inzicht in afspraken en prestaties binnen de organisatie. Een integraal stelsel, van met elkaar samenhangende doelen, kritieke succesfactoren en KPI’s, geeft uw facilitair bedrijf veel meer mogelijkheden om continu te verbeteren en effectiever de strategie uit te voeren.

Lees verder

Onze standhouders op het gebied van Contract- en leveranciersmanagement

“Voor ons heeft de overgang naar Utrecht goed uitgepakt: een mooi gevulde beursvloer met voldoende kwalitatief goede bezoekers.”
Roy van Huffelen, Ultimo Software Solutions