Bezoekers Exposanten
inlog exposant
NL EN

De vakbeurs voor

DigitaliseringContactpersoon
Aleike Roos
aleike.roos@holapress.com
+31 (0)40 - 208 60 52

Wie de zakelijke eindgebruikers voor digitalisering wil ontmoeten, ontkomt niet aan deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Liefst 14.000 facilitair managers en gebouwbeheerders zullen zich eind januari gedurende drie dagen komen oriënteren over de jongste ontwikkelingen en aanbiedingen op hun taakgebied.

Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van zowel het gebruik – en veelal ook het beheer – van hun (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling, hebben zij als vanzelfsprekend óók belangstelling voor digitalisering. Dat maakt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer tot dé vakbeurs voor digitalisering.

De bezoekers van het evenement komen op de eerste plaats voor de ongeveer 350 standhoudende bedrijven. Daarna zijn zij op zoek naar aanbieders waar zij een deel van hun omvangrijke takenpakket kunnen uitbesteden, die hen een oplossing hebben te bieden of eenvoudigweg van dienst kunnen zijn bij het beter nemen van hun verantwoordelijkheden voor de (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling. Dat de beursorganisatie daarnaast op de beursvloer een compleet lezingenprogramma en een Noviteitenplein aanbiedt, maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Bekijk ook het dossier Digitalisering op het Kenniscentrum

Softwaresystemen zijn tegenwoordig geëvolueerd tot een verzameling van applicaties waarbij data, processen, bedrijfsregels en gebruikerstoegang (interface) gescheiden zijn.

Lees verder

Een greep uit de exposanten op het gebied van Digitalisering

“Voor ons heeft de overgang naar Utrecht goed uitgepakt: een mooi gevulde beursvloer met voldoende kwalitatief goede bezoekers.”
Roy van Huffelen, Ultimo Software Solutions