Exposanten
inlog exposant
NL EN

De vakbeurs waar 20.000 eindgebruikers komen voor

VeiligheidsartikelenContactpersoon
Lesley Edelbroek
lesley.edelbroek@holapress.com
+31 (0)40 - 208 60 17

Wie de zakelijke eindgebruikers voor veiligheidsartikelen wil ontmoeten, ontkomt niet aan deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Zo'n 20.000 facilitair managers en gebouwbeheerders zullen zich eind januari naar verwachting gedurende drie dagen komen oriënteren over de jongste ontwikkelingen en aanbiedingen op hun taakgebied.

Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van zowel het gebruik – en veelal ook het beheer – van hun (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling, hebben zij als vanzelfsprekend óók belangstelling voor veiligheidsartikelen. Dat maakt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer tot dé vakbeurs voor veiligheidsartikelen.

De bezoekers van het evenement komen op de eerste plaats voor de ongeveer 400 standhoudende bedrijven. Daarna zijn zij op zoek naar aanbieders waar zij een deel van hun omvangrijke takenpakket kunnen uitbesteden, zoals veiligheidsartikelen. Standhouders, die hen een oplossing te bieden hebben of eenvoudigweg van dienst kunnen zijn bij het beter nemen van hun verantwoordelijkheden voor de (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling. Dat de beursorganisatie daarnaast op de beursvloer een compleet lezingenprogramma, side=programma en Noviteitenplein aanbiedt, maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Bekijk ook het dossier Veiligheidsartikelen op het Kenniscentrum

(Fysieke) producten die ervoor zorgen dat medewerkers hun werk kunnen doen zonder lichamelijke of geestelijke problemen op te lopen.

Lees verder

Onze standhouders op het gebied van Veiligheidsartikelen

“Voor ons heeft de overgang naar Utrecht goed uitgepakt: een mooi gevulde beursvloer met voldoende kwalitatief goede bezoekers.”
Roy van Huffelen, Ultimo Software Solutions