Exposanten
inlog exposant
NL EN

Onze Mediapartners

Ook voor editie 2018 gaat de organisatie samenwerken met een groot aantal media op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. De banden, die we in de afgelopen jaren met onze mediapartners opbouwden, gaan we voor de komende editie intensiever voortzetten en verder met andere uitbreiden.

Intensiever, omdat de organisatie zijn mediapartners fors gaat belonen. In ruil, waarvoor de mediapartners mee gaan doen met de bezoekerswerving, zodat er voor beide partijen een win-win-situatie ontstaat. De uitbreiding van het aantal mediapartners ligt met name bij de regionale zakenbladen, die om samenwerking gevraagd zal worden.

Op deze wijze verwacht de organisatie ook voor de editie van 2018 kans om het evenement mede door groot aantal mediapartners gedragen te zien. Dit najaar publiceren we de eerste lijst met onze mediapartners, die dan per week geactualiseerd zal worden, zodat onze deelnemers op de hoogte blijven.

Bent u een belangstellende mediapartner of kent u er een die zeker niet als partner mag ontbreken, laat het ons dan weten.