Bezoekers Exposanten
inlog exposant
NL EN

Extra kans om te profileren!

Hoe kunnen wij ons aanvullend op onze stand op de beursvloer nog meer profileren? Dat was een vraag die de organisatie van de vakbeurs afgelopen jaren steeds meer van haar standhouders te horen kreeg. Hierdoor ontstond formule zaal 9; het side programma.

Een podium
Het zalencomplex boven hal 2 biedt tijdens editie 2018 een podium aan alle facilitair en gebouwbeheer gerelateerde bedrijven die zich tijdens de vakbeurs op welke manier dan ook willen uiten. Vergaderingen, (Nieuwjaars)recepties, congressen en workshops zijn enkele voorbeelden van activiteiten die binnen het side programma passen. Het programma zorgt er voor dat een bezoek brengen aan de beurs voor bezoekers nog aantrekkelijker wordt. Hierdoor wordt de vakbeurs hét evenement waar de sector elkaar jaarlijks ontmoet, spreekt, informeert, kennis vergaart, vergadert, oftewel te samen komt.

Eigen invulling
Deelnemende partijen mogen tijdens één dagdeel een geheel eigen invulling geven aan het side programma. Aan het soort activiteit is geen beperking gesteld, mits deze activiteit meerwaarde heeft voor de beursvloer en facilitair en gebouwbeheer gerelateerd is. Daarnaast mogen tijdens het side programma enkel activiteiten plaatsvinden die niet concurrerend zijn aan de activiteiten van standhouders op de beursvloer, zoals productpresentaties; voorlichtingsbijeenkomsten; bedrijfspresentaties, etc.

Deelnemende partijen
Op voorwaarde dat de deelnemende partijen meerwaarde hebben voor de beursvloer, is er in Formule zaal 9 plaats voor 4 soorten deelnemende partijen:

  1. Niet commerciële partijen, zoals mediapartners, facilitaire branche-organisaties en stichtingen, die met hun activiteit geen geldelijk belang dienen, en waarvan de activiteit door alle beursbezoekers zonder beperking bijgewoond mag worden.
  2. Niet commerciële partijen, zoals mediapartners, facilitaire branche-organisaties en stichtingen, die met hun activiteit geen geldelijk belang dienen, en waarvan de activiteit alleen door bepaalde beursbezoekers bijgewoond mag worden.
  3. Standhouders, voor wie deelname aan het side programma in het verlengde van hun deelname aan de vakbeurs ligt.
  4. Niet-standhouders, niet vallende in de eerste of tweede partijen.

Tot 1 november 2017 zal een beperkte ruimte exclusief voor standhouders beschikbaar worden gehouden. Daarna zal deze ruimte ook voor derden beschikbaar zijn. De kosten voor deelnemen aan het side programma worden in overleg bepaald.

Heeft u interesse in deelnemen aan het side programma? Neem dan vandaag nog contact op met Ton Rooijakkers. Ben er snel bij want de plaatsen zijn beperkt.