Bezoekers Exposanten
inlog exposant
NL EN

Side-programma, méér waarde voor beursvloer

Tijdens de 20ste editie gaat naast de beursvloer een side-programma plaatsvinden in het aanpalende zalencentrum van de beursvloer. In 6 zalen gaan tijdens 3 dagen van de vakbeurs tientallen aanvullende bijeenkomsten plaatsvinden, die de vakbeurs méér dan alleen een beursvloer laten zijn. Voor standhouders, mediapartners en meewerkende, facilitaire branche-organisaties een uitgelezen mogelijkheid om op een andere wijze op de vakbeurs aanwezig te zijn.

De organisatie is volop met belangstellenden in gesprek over de invulling van het side-programma. U heeft belangstelling, een idee of een suggestie? Formuleer dit kort en bondig, leg het vervolgens aan de organisatie voor en u verneemt zo spoedig mogelijk hoe het in het side-programma ingepast kan worden.

Volgens de verantwoordelijke van het side-programma, directeur Ton Rooijakkers van het Kenniscentrum voor facilitair management en gebouwbeheer, is nu al met zekerheid aan te geven, dat het side-programma zeker een aanvulling vormt op de honderden stands op de beursvloer. Met welke invulling laat hij in het midden. Pas als op 1 november traditioneel de bezoekerswerving begint, wordt er een programma aan de aanstaande bezoekers gepresenteerd.

Is uw bijeenkomst, ontmoeting of andere invulling er dan ook bij?