Deelnemers langer dan 365 dagen in beeld

Deelnemers aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer staan veel langer in beeld dan alleen het 3-daags vakevenement waar zij met een stand staan. De beursorganisatie zorgt er voor dat zij in beeld zijn vanaf hun inschrijving tot en met 31 december van het beursjaar. Is hun deelname dus al niet beperkt tot de 3 beursdagen, hun contacten beperken zich in die tijd evenmin tot de bezoekers op de beursvloer. Zij leggen gedurende hun deelname contact met de gehele doelgroep van het evenement. Daarmee is deelnemen aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer een way of living.

Iedere deelnemer heeft wel iets te vertellen, wil een boodschap brengen of wil zich ergens mee profileren. Dat kan gaan over kennis, informatie, oplossingen of deskundigheid; dan wel over wat er gebeurt in de organisatie dat de moeite van een mededeling waard is.

En dat kan gecommuniceerd worden in de vorm van een nieuwsbericht, kennisbijdrage, agendabericht, deskundigheid, oplossing of als een persoonlijke boodschap voor (toekomstige) relatie

Vanuit deze gedachte stelde de beursorganisatie een communicatiepakket en -traject samen voor de deelnemers. Daarmee brengt de beursorganisatie de boodschappen van zijn deelnemers gedurende het gehele jaar door onder de aandacht van de (potentiƫle) bezoekers. Bovendien werft de organisatie onder de belangstellende lezers van de informatie, kennis en berichten van zijn standhouders bezoekers voor de stand van de deelnemers op de beursvloer.