Bezoekers Exposanten

Noviteiten

Ballast compatible led-tl: past altijd

De ballast compatible led-tl past altijd! 

Eindelijk! LEDSGOGREENER komt met een led-tl (model LGG05-BC) die uw tl-lampen echt kan vervangen. Met 160 lumen per Watt geeft deze lamp een ongekende lichtopbrengst. Verkrijgbaar in de gangbare maten 60, 90, 120 en 150 cm. Met een energiebesparing die kan oplopen tot 65%. Geen aanpassingen aan armatuur

Onze nieuwste led-tl  past gewoon in uw bestaande armatuur, zonder enige aanpassing. Dus u hoeft niet de ballast (het Elektronisch Voorschakel Apparaat) af te koppelen of een startervervanger te gebruiken. Innovatie op innovatie met Licht als Service Tegelijkertijd met de introductie van deze innovatieve, nieuwe led-tl introduceert LEDSGOGREENER Licht als Service. Wat betekent dat? Hetzelfde licht, alleen dan  zonder investering. Bij Licht als Service krijgt u de ballast compatible led-tl gratis van ons en betaalt u maandelijks een bedrag voor het licht. Ons serviceconcept is ideaal voor iedereen die zich bewust is van de kansen van lagere energiekosten door energiebesparing in de  bedrijfsvoering, maar die investeringskosten een barrière vindt om de energiebesparende maatregelen ook daadwerkelijk toe te passen. Bezit is uit, lenen is in Inmiddels hangt onze led verlichting bij meer dan 500 bedrijven, maar de overstap naar energiezuinige verlichting gaat ons niet snel genoeg. LEDSGOGREENER vindt dat alle ondernemingen en instellingen van Nederland over zouden moeten stappen op duurzame verlichting en wij willen daarom de drempel voor deze overstap verlagen. Wij geloven in een economisch model waarbij je een product of dienst niet bezit, maar betaalt voor gebruik. Licht als Service is vrijheid en blijheidWant voor de dienst geldt:

  • maandelijks opzegbaar: bevalt het licht niet, dan zegt u snel op;
  • try before you buy: raakt u zo gehecht aan de geleende lampen? Geen probleem, kun u ze ook overkopen;
  •  gebruik maken van de energie zuinigste technologie: lift in de toekomst mee op nog slimmere technologieën, door een nieuwe serviceovereenkomst met nog energie zuinigere lampen aan te gaan.  

2016 wordt het jaar van de led-tl LEDSGOGREENER denkt dat 2016 het jaar wordt waarin het aantal verkochte led-tl’s het aantal verkochte tl-buizen overstijgt. Met de komst van led verlichting als serieus milieuvriendelijk alternatief, zit de verkoop van de led buis al een aantal jaar in de lift.  Vooral in de bedrijvenmarkt tekent de snelle verschuiving van tl-buizen naar led lampen zich nu al duidelijk af.