Bezoekers Exposanten

Noviteiten

Het eerste concept met 10 verschillende werkhoudingen

Duurzame inzetbaarheid van personeel wordt steeds belangrijker. De verandering van houding en beweging hebben een gunstig effect op de inzetbaarheid van werknemers en moeten worden gestimuleerd. Wij hebben hiervoor een unieke oplossing.

De pensioengerechtigde leeftijd wordt steeds hoger en de maatschappelijke uitdaging hierbij is hoe je medewerkers langer gezond en vitaal kunt houden. Health2Work draagt hieraan bij door mensen uit te nodigen goede werkhoudingen aan te nemen, fysieke belasting te verlagen en mensen in beweging te krijgen. Hiermee willen we zowel fysieke als mentale arbeidstevredenheid verhogen. De zorgvraag in Nederland groeit mede door een ongezonde levensstijl en inactiviteit. Uit onderzoek blijkt zelfs dat Nederland Europees kampioen lang zitten is. Werken aan duurzame inzetbaarheid leidt tot meer gezonde levensjaren en minder beroep op de zorgverzekering.

Daarom creëren wij gezondere en productievere werkomgevingen door dynamisch werken te combineren met afwisseling van werkhoudingen. Het uiteindelijke doel is ‘happy people en job satisfaction’.

Wat is de Heath2Work Cube?

De Health2Work Cube is wereldwijd het eerste concept waarbij beweging gecombineerd wordt met verandering van houding op de werkplek. De Cube biedt maar liefst 10 verschillende werkhoudingen.

 

Kom de Health2Work Cube ervaren op onze stand!
3K.012