Exposanten

Noviteiten

Virtual Assistant - contact via video

Van contact naar beleving. De Virtual Assistant is een elegant stukje techniek voor in iedere ontvangstruimte. Vaak hebben niet al uw locaties evenveel bezoekers op een dag. Toch is het belangrijk dat iedere bezoeker met aandacht en hartelijkheid wordt ontvangen en geholpen. Door een receptioniste meerdere Virtual Assistants tegelijkertijd te laten bedienen, zorgen we voor efficiency, kostenbesparingen én een levensecht ontvangst.

Door middel van een internetverbinding krijgt de receptioniste vanaf een vaste werkplek een sein waar en wanneer een bezoeker zich meldt bij een van de Virtual Assitants. Door middel van HD-beeldkwaliteit en kraakhelder geluid worden zij en de bezoeker in verbinding gebracht, waarna de bezoeker kan worden verwelkomt en geholpen.

De computer van de receptioniste is zo ontworpen dat zij tijdens het werken op de PC direct oogcontact kan behouden met de bezoeker, zodat het persoonlijke contact erg realistisch is. De oplossing is daarnaast voorzien van een wachtrij-functie en kan tegelijkertijd worden gebruikt als narrowcasting-oplossing.

Deze full-service oplossing geeft u de mogelijkheid om iedere bezoeker persoonlijk welkom te heten, biedt u 24/7 flexibiliteit en is een schaalbare en toekomstbestendige oplossing die mee kan groeien met uw organisatie. Er kan flink worden besapaard op kosten, terwijl de bezoekers zich zeer welkom zullen voelen binnen uw bedrijf. Levensecht en kraakhelder: de Virtual Assistant. Van contact naar beleving.