Bezoekers Exposanten

Algemene informatie

Datum
Woensdag 29, donderdag 30 en vrijdag 31 januari 2020.

Openingstijden
Woensdag en donderdag van 10:00 uur tot 18:00 uur.
Vrijdag van 10:00 uur tot 17:00 uur.

Adres Jaarbeurs
Jaarbeursplein
3521 AL
Utrecht

Gratis entree, wel online registreren  
Uw bezoek aan de vakbeurs is gratis. U dient zich wel online via de website van de vakbeurs voor te registreren voor uw bezoek. U voorkomt hiermee wachttijd bij de ingang. Uiteraard is er ter plekke ook de mogelijkheid om u te registreren. U krijgt uw toegangsbadge dan meteen na uw registratie op de beursvloer.

Organisatie
De organisatie van de vakbeurs is in handen van HoLaPress Communicatie. Behalve vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer in Nederland en België is onder meer het Kennis- en informatiecentrum Facilitair & Gebouwbeheer een productie van het bedrijf.

Kennisdagen en Bedrijfsworkshops
Zusterorganisatie HoLaPress Congresbureau organiseert de Kennisdagen Facilitair management & Gebouwbeheer en Bedrijfsworkshops op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer. Tijdens deze dagen, waar alle professionals uit de sector zich voor kunnen aanschrijven, worden verschillende cursussen georganiseerd om professionals de mogelijkheid te bieden om in één dag hun kennis te verrijken. Meer informatie vindt u op www.kennisdagenfacilitair.nl.

Vragen?
U kunt altijd contact met ons opnemen via het telefoonnummer: +31 (0)40 - 208 60 00 of door een mailtje te sturen naar: info@vakbeursfacilitair.nl