Exposanten

Nieuws

“Work Smarter” is ons motto!

Op onze stand (M10) laten wij, onder het genot van een heerlijke koffie van Topbrewer, zien welke mogelijkheden Welle allemaal te bieden heeft. Wij demonstreren tijdens de beurs onze producten live, zodat u gelijk zelf kunt ervaren hoe onze oplossingen kunnen worden toegepast!   

Analoog en Digitaal

Om een optimale werksituatie te creëren, combineren wij van Welle de analoge wereld met de digitale. Ondanks een groeiende digitalisering is er een toenemende vraag naar meer schrijfruimte. In beide behoeften voorzien wij door bij de inrichting van nieuwe werkplekken, een mooie combinatie te maken met behulp van oplossingen, als IdeaPaint, SMART Boarden en Moving Walls.   

Functionele oplossingen

Hiermee faciliteren wij in het leveren van functionele oplossingen die nieuwe manieren van werken mogelijk maken en de interactie tijdens kenniscreatiesessies vergroot. “Op je stoel blijven zitten is er niet meer bij, iedereen kan eenvoudig deelnemen aan een meeting!” Met behulp van IdeaPaint kan men op bijna iedere wand een (magnetische) whiteboardfunctie creëren. Ideaal om ideeën ook echt letterlijk de ruimte te geven! De Moving Walls bieden daarbij de mogelijkheid om flexibel vergaderen nog eenvoudiger te maken, zonder dat je hierbij dient in te leveren aan schrijfruimte. Waar je maar wilt kun je de Moving Walls neerzetten en een vergadering beleggen. En om het plaatje helemaal af te maken, bieden wij bijna iedere digitale oplossing die er op de markt te verkrijgen is. Waarbij we in overleg met onze klanten bekijken welke oplossing er past binnen de manier van werken die er wordt toegepast.   

Innovatieplein

Naast dat wij op onze stand de diverse oplossingen presenteren, zijn wij ook te vinden op het Noviteitenplein. Onze Moving Walls worden wereldwijd gebruikt tijdens diverse meetings en worden als zeer vernieuwend ervaren. Wij denken hiermee een gooi te doen naar de Noviteitenprijs! Ervaart u zelf de voordelen van het werken met een Moving Wall!   

Laat u ook inspireren!

Wij hebben dus zeer eenvoudige producten die ook echt een bijdrage leveren aan de dagelijkse manier van werken. Waarbij ze ook nog eens leuk zijn om mee te werken! Ondertussen hebben we enkele mooie klantcases opgebouwd, waar u zeker door geïnspireerd zult worden!