Bezoekers Exposanten

Nieuws

2e Innovatiespotterstour zit vol, dus ben er snel bij!

Drie dagen lang wordt meerdere malen per dag een tour gehouden onder leiding van een ervaren innovatie spotter. Deelnemen aan de tour is gratis, u hoeft zich enkel aan te melden. Ben er snel bij, want ook de 2e tour zit inmiddels vol.

Iedereen die graag interessante "facilitair en gebouwbeheer" innovaties kan mee op InnovatieSpotters tour. De tour start op stand J100 van het Kenniscentrum Facilitair management & Gebouwbeheer in hal 3. U wordt met een kopje koffie of thee welkom geheten door Cees van Beukering, waarna het programma wordt toegelicht en u een headset krijgt uitgereikt. De InnovationSpotter Tour duurt iets meer dan 1,5 uur. U wordt meegenomen naar bedrijven die graag over hun innovaties vertellen. Door deel te nemen aan de tour ziet en hoort u in een korte tijd meer over innovaties en doet u ook nieuwe zakelijke contacten op. Na de tour is er onder het genot van koffie, thee of fris ruimte om de gespotte innovaties na te bespreken en is er nog volop tijd om te netwerken.

Bent u in de tour geïnteresseerd en wilt u alles uit uw beursbezoek halen? Meldt u dan hier aan. Let op: deelname is beperkt tot maximaal 15 personen per tour. Ben er dus snel bij!