Exposanten

Nieuws

AquariumVerhuur staat dit jaar voor het eerst op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

AquariumVerhuur staat dit jaar voor het eerst op de Vakbeurs Facilitair en pakt flink uit. Wellicht kent u ons al van diverse televisieprogramma's en uit o.a. de Telegraaf. De laatste maanden zijn we veel in de publiciteit geweest en dat is niet zonder reden. Steeds vaker wordt ingezien dat groen en uitzicht op de werkplek of in een instelling bijdraagt aan een beter welzijn. Daar zijn ook veel onderzoeken naar gedaan. Graag vertellen we u daar in stand I3 meer over. Maar ook op het innoviteitenplein kunt u ons vinden met een uniek concept in Nederland: een aquarium als marketinginstrument. Verder geven we een lezing over de invloeden van aquariums en dat het een meerwaarde heeft voor uw bedrijf of instelling.

In de stand I3 hebben we ook een leuke prijsvraag waarmee u een half jaar een aquarium leasen mee kunt winnen. Vanzelfsprekend geheel door ons verzorgd volgens ons 100% zorgeloze concept waarbij zelfs het voeren automatisch gaat.  

In onze stand hebben we ook een aantal voorbeeld modellen staan, van zeer modern tot klassiek. Alles is te realiseren. Een aquarium is een beleving opzich, dus als u even wilt uitrusten van al het geslenter op de beursvloer: u bent van harte welkom! We vertellen dan gelijk meer over het hoe en waarom van deze fantastische passie. Inmiddels maken we veel bedrijven en instellingen blij met onze vissen en dat geeft veel voldoening. Komt u kijken in stand I3?‚Äč