Bezoekers Exposanten

Nieuws

Belééf de beursvloer van Facilitair 2020

Wie zijn bezoek optimaal wil invullen, doet er het beste aan om de beursvloer te beléven. Hoe? Door naast de gehele dag kennis en informatie te vergaren, dit af te wisselen met luchtige momenten. Bezoek niet alleen stands, lezingen en het Noviteitenplein voor kennis en informatie, maar drink tussendoor koffie/thee, neem een lunch en/of geniet van een bijzondere actie van een standhouder.

De beleving begint al vóór bezoekers de beursvloer opkomen. Dan staat er vóór opening in het kader van de Koffie voor vroege vogels een kopje koffie van Café Salento (van stand D3) klaar. Voor het geval u dat hebt gemist, dan staat direct op de beursvloer eenzelfde, lekker kopje koffie bij Selecta (stand H6), voor u klaar. En uiteraard kunt u daarna altijd terecht bij een van de overige deelnemers met koffieproducten.

De beleving gaan de bezoekers ook meemaken bij de diverse prijsuitreikingen, zoals die van de FGNoviteitenprijs (woensdag 12.00 uur) en het Gouden bestek (donderdag 13.00 uur) op het Noviteitenplein (hal2). Daar kunt u het opdoen van kennis en het vergaren van informatie combineren met de afsluitende receptie met een hapje en een drankje. Voor wie de donderdag goed wil afsluiten, is er om 17.00 uur de jaarlijkse netwerkborrel, waar alle bezoekers en deelnemers op de muziekklanken van Tommy Thompson van harte voor zijn uitgenodigd.

Wie een meer persoonlijke beleving wil meemaken, gaat donderdag best naar de stand van Appel (stand D1), waar hun commercieel directeur John van de Bunt afscheid neemt. U bent er gedurende de gehele dag welkom om hem veel succes in zijn nieuwe baan te wensen.

Wie gek is op prijzen kan bij een heel aantal standhouders terecht. Daarom beperken wij ons in deze nieuwsbrief tot enkele: Grijsen (stand A1) geeft picknickset weg en Robitex (stand H22) heeft dit jaar een Rad van fortuin met mooie prijzen. En wie dan niet veel energie meer over heeft, kan het beste terecht bij Waste2power, waar voor iedere bezoeker een energieshot klaar staat.

Hoewel er nog véél meer te beleven valt, zoals een heel aantal recepties bij standhouders, laten we het hierbij, want de beursvloer beleven, moet u vooral zelf doen.