Exposanten

Nieuws

Beursapp tijdens editie 2018 ook voor Android

Afgelopen editie is de beursapp FG2Visit geïntroduceerd. Op dat moment alleen nog te gebruiken voor Apple devices. Om de app voor nóg meer bezoekers toegankelijk te maken, wordt er momenteel hard aan gewerkt om de app voor de editie 2018 ook beschikbaar te maken voor Android devices.

In de app vindt u onder andere de complete standhouderslijst met alle gegevens van de standhouders, het symposiaprogramma, de deelnemers aan de FGNoviteitenprijs en de mogelijkheid om te stemmen (5 stemmen) op uw favoriete noviteit.

Stel daarnaast in de app ook uw bezoek samen in “mijn bezoek” door in iedere lijst uw favorieten aan te geven. U krijgt een push bericht wanneer een symposium, activiteit of uitreiking uit “mijn bezoek” plaatsvindt. Omdat de app momenteel nog in ontwikkeling is en de app begin januari een nieuwe update krijgt op het moment dat alle definitieve programma’s bekend zijn, wordt iedere belangstellende bezoeker geadviseerd om de app niet eerder dan een week voor bezoek te downloaden. Wij houden u op de hoogte.