Exposanten

Nieuws

CSU blikt op Vakbeurs Facilitair vóóruit naar innovatieve facilitaire toekomst

Het facilitaire vakgebied is vooral een praktisch vakgebied. Een vakgebied van aanpakken, efficiency en KPI’s. Maar waarom zou een facilitair verantwoordelijke af en toe niet eens mogen wegdromen? De droom van CSU´s oprichter Cor van der Heijden 50 jaar geleden, is meer dan uitgekomen. Maar wat zijn uw facilitaire toekomstdromen? Breng uw droom tot leven op onze stand, nummer C7!

Uiteraard presenteren wij onze nieuwste ontwikkelingen op het vlak van duurzaamheid, vakmanschap én technologische en sociale innovaties. Bijvoorbeeld de laatste updates van ons sensorconcept BeSense, winnaar van de European Cleaning and Hygiene Award voor ‘groundbreaking technological innovation of the year’. Voor de ontwikkeling van het systeem zocht CSU de samenwerking met Heijmans.

Innovaties passen in de visie van CSU; een continue drive om het gewone juist ongewoon goed te doen. We zoeken daar graag de samenwerking in. Onder andere met de “FM Coalitie”. Een nieuw maar pasklaar en in de praktijk bewezen facilitair samenwerkingsmodel om als partners écht waarde voor u te creëren.

In onze stand kunt u ter plekke ervaren wat die toegevoegde waarde is van BeSense en de FM Coalitie. En natuurlijk verwelkomen we u graag voor een hapje en een drankje, want als 50-jarige in 2018 hebben we óók iets te vieren.