Exposanten

Nieuws

Feesteljke opening vakbeurs door…

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer viert op 24, 25 en 26 januari 2018 zijn 20ste editie met een aantal bijzondere momenten. Al zijn de voorbereidingen van de festiviteiten nog in volle gang, een vooruitblik is nu al mogelijk. 

Feestelijke opening

Burgemeester Jan van Zanen van Utrecht opent de vakbeurs op woensdag feestelijk. Na zijn openingshandeling vindt de doop van een unieke oranje tulp plaats als aandenken aan de 20ste editie. De tulp is ruim 25 jaar geleden gekruist. Het duurde zo'n 4 jaar voordat de eerste zaadjes gegroeid waren tot een bol die een bloem kon produceren. Het wordt een officiële aangelegenheid waar alle bezoekers en standhouders van de vakbeurs bij aanwezig kunnen zijn. Tijdens de doop wordt onder andere de officiële naam bekend gemaakt en zal het glas geheven worden op het 20 jarig jubileum. 

Jubileumborrel en meer…

Naast de doop van de tulp staat er meer op het jubileum-programma. Iedere ochtend worden de bezoekers ontvangen met een  kopje koffie of thee en een jubileum bonbon. Op donderdag is er een gezellige jubileumborrel met live-muziek. Daar worden ook andere jubilerende bedrijven en personen in het zonnetje gezet. Er zijn namelijk verschillende standhouders die  zelf ook een mooi jubileum te vieren hebben, Dit kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Alle bezoekers zijn uitgenodigd met de jubilaressen het glas te heffen. In de vorige nieuwsbrief is vermeld dat er speciaal voor de 20ste editie een facilitair escape gang gebouwd wordt. Ontsnapt u binnen 15 minuten? De beursvloer zelf wordt feestelijk aangekleed met meer dan 100 oranje ballonnen. Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws rondom het jubileum.