Exposanten

Nieuws

Een terugblik op een geslaagde editie 2017!

De  negentiende  editie  van  de  vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer  zit  erop.  Van woensdag 25 tot en met vrijdag  27  januari was de Jaarbeurs in Utrecht het decor van alles op het gebied  van  facilitair  management en gebouwbeheer.

De vakbeurs stond voornamelijk in het teken van kennisoverdracht. In maar liefst negen zalen werden lezingen gegeven en presentaties gehouden door individuele professionals, branche-organisaties en de deelnemende exposanten. Voor de bezoekers was het programma een aantrekkelijk onderdeel van de vakbeurs, zo bleek ook uit de cijfers. Over de drie beursdagen hebben namelijk meer dan 3350 bezoekers een of meerdere lezingen bijgewoond.

De organisatie van de vakbeurs kijkt tevreden terug op de 19e editie, die voor het eerst op de nieuwe locatie in  Utrecht  plaatsvond.  De  vele  positieve  reacties  van zowel exposanten als bezoekers versterkten dit positieve gevoel. Wij willen daarom onze bezoekers graag bedankten voor uw bijdrage aan de beurs en voor uw komst.