Exposanten

Nieuws

Eerste deelnemers FGNoviteitenprijs 2018 bekend

8 edities geleden werd de FGNoviteitenprijs in het leven geroepen om de ontwikkeling van de sectoren facilitair management en gebouwbeheer te stimuleren. Dit resulteert ieder jaar weer in een kleine hondertal uiteenlopende bedrijven die hun innovatieve producten en diensten voor de prijs aanmelden. Inmiddels zijn de eerste aanmeldingen voor de FGNoviteitenprijs 2018 binnen.

Vernieuwd Noviteitenplein

De deelnemende noviteiten krijgen, naast een vermelding op de website van de FGNoviteitenprijs, ook een plek op het Noviteitenplein op de beursvloer. Hier worden alle deelnemers aan de prijs tentoongesteld voor het publiek. Vorig jaar was het plein voor de eerste keer te bezoeken door bezoekers van de vakbeurs. Komende editie wordt het plein helemaal in een nieuw jasje gestoken. Ga tijdens uw beursbezoek daarom ook zeker even op het plein kijken. Hier kunt u zich in alle rust laten inspireren door wat de sector te bieden heeft.

Verschillende activiteiten

Nieuw komende editie is de Noviteiten Quiz. Onder leiding van studententeam AIM, die in opdracht van de organisatie als schoolopdracht een nieuw concept voor het Noviteitenplein mochten bedenken, zal de quiz ieder uur op het plein gehouden worden. Tijdens de quiz worden u vragen over de deelnemende noviteiten gesteld, waarvan het antwoord op het plein te vinden is. Doe mee en win leuke prijzen!

Vergeet daarnaast niet om uw stemmen uit te brengen voor de Publieksprijs van de FGNoviteitenprijs. Ook komende editie mag u namelijk weer uw waardering uitspreken voor de innovaties die u het meest aanspreken. U kunt ter plekke op het plein uw stemmen uitbrengen.

Tijdens de beursdagen wordt zowel de juryprijs als de publieksprijs uitgereikt. Hoe laat de uitreikingen plaats zullen vinden hoort u later.

U wilt deelnemen aan de prijs?

Heeft uw bedrijf een innovatief product of dienst en wilt u meestrijden om de titel, dan kunt u deze natuurlijk ook aanmelden voor de FGNoviteitenprijs via de website www.fgnoviteiten.nl . Deelname aan de prijs is voor standhouders van de vakbeurs gratis. Overige deelnemers betalen €195,-.