Bezoekers Exposanten

Nieuws

Eerste deelnemers FGNoviteitenprijs 2020

Na de start van de inschrijving aan de FGNoviteitenprijs 2020 schreef zich meteen al een handvol deelnemers in. Het is voor het tiende, actereenvolgende jaar dat deze prestigieuze prijs voor productoplossingen voor facilitair management en gebouwbeheer wordt gehouden. Medio januari zal een vakjury bekend maken wel 5 inzendingen zijn genomineerd.

Op de 22ste editie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer zal komende 29 januari de prijs aan de beste van deze vijf genomineerde inzendingen worden uitgereikt. Op de website www.fgnoviteitenprijs.nl staan ook de genomineerden en prijswinnaars sinds 2011, zodat bezoekers zichzelf daarvan op de hoogte kunnen stellen.

Op de website van het FGNoviteitenprijs zullen in de weken tot begin januari steeds nieuwe inzendingen worden geplaatst. Wie op de hoogte wil blijven kijkt daarom het beste regelmatig naar de nieuwste productoplossingen. In het eerste januari-nummer van het Facilitair Journaal zullen de inzendingen aan de bezoekers van de vakbeurs in een uitgebreid overzicht worden gepresenteerd.