Exposanten

Nieuws

Eerste selectie sprekers is gemaakt

Sinds 1 september kunnen deskundige sprekers met kennis en ervaring op het gebied van facilitair management en/of gebouwbeheer zich aanmelden voor een plek in het symposiaprogramma. De eerste selectie is inmiddels al gemaakt en de sprekers zijn hiervan op de hoogte gebracht.

Uitgebreide themalijst

Afgelopen zomer heeft de organisatie aan de hele sector gevraagd welke thema's zij graag terugzien en waar zij meer over willen weten tijdens het symposiaprogramma op de vakbeurs. Na honderden reacties hielden we een lange en vooral ook gevarieerde themalijst over als resultaat. Deze thema’s kunt u vinden op de website van de vakbeurs.

Intensieve begeleiding sprekers

Een tweede studententeam, namelijk team BOEM., heeft vanuit de organisatie ook een opdracht gekregen. Een belangrijk onderdeel van de opdracht is de begeleiding van de professionals die spreken. BOEM. zal vanaf heden voor alle sprekers klaar staan en hen de service en begeleiding bieden die zij nodig hebben en verdienen. Ook tijdens de beurs zijn de studenten aanwezig om de sprekers op te vangen en om hen naar de zalen te begeleiden.

Programma online

Nu de eerste selectie is gemaakt zal de komende weken zal het programma stap voor stap op de website inzichtelijk worden gemaakt. Natuurlijk zullen wij u via deze nieuwsbrieven blijven informeren over de stand van zaken en de invulling van het programma.

Zelf spreken?

Is uw interesse gewekt en bent u op de hoogte van de trends en ontwikkelingen binnen de sectoren Facilitair management & Gebouwbeheer en bent u bereid uw kennis met de bezoekers van de vakbeurs te delen, dan kunt u zich nog aanmelden als spreker via sprekers.dagvandewerkplek.nl.