Bezoekers Exposanten

Nieuws

Facilitaire netwerkborrel 2019 op 24 januari

De Facilitaire netwerkborrel 2019 vindt plaats op donderdag 24 januari op de beursvloer van Facilitair en Gebouwbeheer. De borrel vindt aansluitend plaats op de uitreiking van het Gouden bestek voor de opdrachtgever, die het meeste oog heeft voor de kwaliteit van catering binnen zijn organisatie. Deze prijsuitreiking begint om 16.30 uur naast het Noviteitenplein.

De Facilitaire Netwerkborrel 2019 wordt georganiseerd door HoLaPress Communicatie met de bedoeling om te netwerken, kennissen op te doen en informeel onder elkaar te zijn. Bezoekers ontmoeten er collega’s, oude bekenden, standhouders en - ongetwijfeld - nieuwe relaties opdoen. Dit jaar wordt de borrel opgeluisterd door “de Pianoshow”, een van de beste piano entertainers uit Nederland, die samen met een saxofonist op alle verzoekjes een muzikaal antwoord heeft.

De netwerkborrel is informeel. Dat wil zeggen, zonder toespraken, openingswoorden of uiteenzettingen. Gewoon gezellig onder het genot van een drankje en hapje elkaar ontmoeten. Hooguit kondigt de organisatie aan het einde van de borrel (18.30 uur), weten dat de laatste ronde begint.