Exposanten

Nieuws

Jubileumeditie ook in teken noviteiten

De beursvloer van de jubileumeditie van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer staat mede in het teken van noviteiten. Naast een Noviteitenplein, worden er noviteiten-tours verzorgd en vinden er de uitreikingen van de FGNoviteitenprijzen plaats.

Welk bedrijf heeft dé noviteit op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer voor het jaar 2018? Wie wordt de winnaar? Tientallen deelnemers zullen strijden om de FGNoviteitenprijs 2018. Van kantoorinrichting en terreinbeheer tot koffieautomaten, toegangscontrole systemen, audiovisueel en ergonomie. De variatie onder de noviteiten is groot.

Nieuw komende editie zijn de noviteiten-tours. Onder het genot van een kopje koffie of thee wordt een toelichting gegeven op het programma InnovationSpotter Tour "facilitair en gebouwbeheer" en kunt u kennismaken met een van de InnovationSpotters. De InnovationSpotter Tour duurt iets meer dan 1,5 uur. Tijdens de tour wordt u meegenomen naar bedrijven die graag over hun innovaties spreken. Door mee te gaan ziet en hoort u in korte tijd veel over innovaties en doet u ook nieuwe zakelijke contacten op. Geinteresseerd? Dan kunt u zich hier aanmelden.

Op het Noviteitenplein vindt u alle deelnemers terug. In fysieke vorm of in de vorm van een poster. Bent u benieuwd naar de ontwikkeling die de sector de afgelopen edities heeft doorgemaakt? De Walk of Fame die op het plein te vinden is, laat zien welke bedrijven de afgelopen 7 edities de prijs gewonnen hebben. En als u dan toch op het plein bent, doe dan ook even mee aan de noviteitenquiz.