Exposanten

Nieuws

Side-events nieuwe aanvulling op beursvloer

Kennisoverdracht is altijd een belangrijk onderdeel van de vakbeurs geweest. Dit is tijdens editie 2018 niet anders. De jubileumeditie van de vakbeurs is, naast een uitgebreid symposiaprogramma, voorzien in een side-events programma.

Het voorlopige side-events programma

Dit programma wordt voor het eerst gehouden als antwoord op de vraag van standhouders of zij zich, naast op de beursvloer, ook nog op een andere manier konden profileren. Het side-events programma vindt buiten de beursvloer plaats, in het zalencentrum in het Julianagebied van de Jaarbeursen leent zich uitstekend voor congressen, workshops, uitreikingen en dergelijke.

Op het voorlopige programma staan onder andere:

  • de 10e editie van de Nationale Binnenmilieudagen door Lescrauwaet Environment (woensdag, donderdag en vrijdag);
  • de uitreiking van de Best Practice Award door Schoonmaak- en Glazenwassersbranche (RAS) (donderdag);
  • schoon is van iedereen door Hago Zorg (woensdag, donderdag en vrijdag).

Naast events door standhouders zullen verschillende branche-organisaties een bijdrage aan het programma leveren. Bekijk hier het voorlopige side-events programma.

Terug van weg geweest

Naast veel diensten en producten bij de honderden standhouders, kunnen bezoekers kennis op tientallen symposia met méér dan 100 deskundige sprekers over uiteenlopende onderwerpen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer opdoen. Het programma is zo divers dat er voor iedere bezoeker wel een symposia binnen zijn of haar interessegebied bij zit.

Ook themapresentaties, welke exclusief door standhouders gehouden kunnen worden, zijn tijdens editie 2018 weer onderdeel van het symposiaprogramma. Onze standhouders zullen u tijdens deze presenataties meer vertellen over hun producten en diensten, zodat zij u zo goed mogelijk van informatie kunnen voorzien. Deze themapresentaties vindt u ook in het voorlopige symposiaprogramma op de website.

Wilt u uw bezoek aan de beurs goed voorbereiden, dan kunt u voor zowel het voorlopige symposiaprogamma als het side-events programma terecht op www.vakbeursfacilitair.nl.