Exposanten

Nieuws

LegionellaDossier aanwezig op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer

LegionellaDossier is aanwezig met een stand op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer op 24, 25 en 26 januari a.s. Onze applicatie biedt een digitale totaaloplossing voor veilig drinkwater. Hiermee heb je real-time inzicht in voortgang en uitvoer en dus borging.

Op onze stand demonstreren wij onze app met bluetooth thermometer, waardoor je sneller en duurzamer kunt voldoen aan je legionellabeheer. Kom dus zeker bij ons langs op onze stand in hal 2, nummer H101, als je onze app zelf wilt proberen of graag een uitleg wilt van een van onze collega’s.

Naast ons bezoeken op onze stand, kun je ook een symposium van ons volgen. Op vrijdag 26 januari van 13.00 tot 13.20 uur houdt Gert Oussoren, de co-founder van LegionellaDossier, een lezing over de verplichtingen die je hebt als organisatie met zorgplicht ten aanzien van legionellapreventie. Wil je weten waar je wel en niet aan moet voldoen met zorgplicht en wat jouw verplichtingen zijn? Kom dan naar onze sessie zodat je volledig op de hoogte bent.

Daarnaast hebben wij onze totaaloplossing ook aangemeld als noviteit. Via onze applicatie, LegionellaDossier, is het namelijk mogelijk om legionellapreventie op een duurzame manier uitvoeren en tevens tijd en kosten te besparen. Lees onze inzending op de website van de FGNoviteitenprijs, www.fgnoviteiten.nl.