Exposanten

Nieuws

OWA levert daadwerkelijk een bijdrage aan de circulaire economie

Een bijzondere start op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer
OWA is een printoplossing voor maatschappelijk verantwoord ondernemen en daarmee het eerste merk dat 100% gerecyclede cartridges aanbiedt. Deze printoplossing is uniek en nog weinig bekend in de Nederlandse markt. ARMOR is producent van OWA en wil vanuit de stand op de Vakbeurs Facilitair & Gebouwenbeheer het Nederlandse bedrijfsleven kennis laten maken met OWA.

Wat krijgt de standbezoeker te horen over deze bijzondere service? Allereerst zal hun aandacht worden getrokken door de bijzondere, niet alledaagse inrichting. Maar dit zal al snel duidelijk worden als men het bijbehorende verhaal hoort… Met de cartridges van OWA haalt men geen gewone cartridges in huis: deze cartridges doorlopen namelijk een volledig end-of-life proces waardoor de impact op het milieu significant lager is. De ingezamelde cartridges krijgen een tweede leven in de vorm van alternatieve cartridges, 3D-filaments of kantoorartikelen van gerecycled materiaal. Middels een grondstofrapportage krijgt de organisatie een heldere inzage in wat er met de door hen ingezamelde cartridges gebeurt. Naast een flinke besparing op printkosten biedt OWA bedrijven dus een serieuze bijdrage aan hun MVO-commitment.

Veel bedrijven hebben het idee dat ze verantwoord ondernemen. Ze denken dat ze kiezen voor een eerlijk, duurzaam proces waarbij de door hen aangekochte “verantwoorde” cartridges gerecycled worden volgens de geldende normen. Maar niets is minder waar. Dit zal de bezoeker aan de stand van OWA snel duidelijk worden.

De beursbezoeker bezoekt dus niet zomaar een stand met printartikelen. Men wordt meegenomen in een bijzonder verhaal en zal overtuigd worden van een concrete mogelijkheid om de eigen voetafdruk te verlagen. En wie wil dat in deze tijd nou niet?!

Bezoek OWA op stand J2 in Hal 3 voor een bijzonder verhaal!