Bezoekers Exposanten

Nieuws

PLANON: “Van IWMS naar I2WMS – De evolutie van het FMIS”.

Om het nieuwe jaar boordevol inspiratie te starten, nodigt Planon u graag uit op de stand (B10) voor de 20e editie van de Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2018. Van 24 tot en met 26 januari 2018 vindt de beurs wederom plaats in de Jaarbeurs in Utrecht. We ontvangen u daar met een typisch Utrechtse lekkernij.

Sluit aan bij een ‘fireside’ chat

We tonen u tijdens de beurs zoals gebruikelijk de nieuwste mogelijkheden binnen Planon. Dit jaar kunt u daarnaast ook aansluiten bij een ‘fireside chat’. Deze gesprekken van maximaal drie kwartier vinden twee keer per dag plaats op onze stand. Bij een ‘haardvuur’ wordt er samen met verschillende partners, zoals datumprikker.nl, Cadac en Ahrend, gesproken over nieuwe concepten en informatiediensten voor Facility Management.

Het I2WMS-tijdperk

Met haar IWMS ondersteunt Planon al jaren Real Estate- en Facility Managers bij het verbeteren van de prestatie van de werkomgeving en de beleving van gebruikers daarbinnen. Integratie van de diverse bedrijfsprocessen heeft hier altijd een centrale rol gespeeld: IWMS. Vandaag de dag ontstaan er verrassende oplossingen wanneer we nieuwe technologieën koppelen aan het IWMS: we noemen dit ‘Interacties’. In onze visie ontstaat hiermee een nieuwe generatie Platforms voor Real Estate en Facility Management: I2WMS. Kom langs en ontdek wat deze nieuwe mogelijkheden zijn wanneer we verschillende systemen samenbrengen in één oplossing. Samen met onze partners.

Inschrijven

Wilt u zich inschrijven voor een chat? Kijk dan bij welke chat u wilt aanschuiven en reserveer snel uw plek. Er is beperkt beschikbaarheid.