Exposanten

Nieuws

Side-events programma verder ingevuld

Naast de Nationale Binnenmilieudagen en het programma van Hago Zorg “Schoon is van iedereen”, kunt u ook verschillende lezingen bijwonen, inspired by Dolmans. Gedurende de drie beursdagen kunt u interessante lezingen bijwonen.

Op woensdag staat de lezing “onbeperkte aansprakelijkheid, kan dat eigenlijk wel?” op het programma. Deze lezing wordt gegeven door; Mr. Norma van den Berg, Van den Berg Legal & HR Advies en Mr. Hans Theeuwkens, Key Account Director, Meeùs Assurantiën. 

Onbeperkte aansprakelijkheid in aanbestedingen en contractbeheer roept al langer vragen op binnen de facilitaire branche. Zoals, ‘Past onbeperkte aansprakelijkheid in een langjarig partnership?’ ‘Wanneer is een aansprakelijkheidsbeperking proportioneel?’. ‘Op welke wijze kunnen aansprakelijkheidsclausules onderdeel zijn van een integraal risicomanagement systeem?’ ‘En wat is het belang van preventie en verzekeringen bij risicomanagement?’ Kortom, een cruciaal onderwerp dat de nodige aandacht verdient.

Donderdag vertelt Ad Wijnhoven, Chief Executive Officer, ECS Nederland u meer over “internet of things (iot) of artificial inteligence (ai) in facility management”.

Artificial Inteligence (AI) & Internet of Things (IoT) zullen ook de facilitaire dienstverlening dusdanig gaan veranderen, zodat industrieleiders snel de voor- en nadelen hiervan moeten begrijpen en weten hoe ermee om te gaan.

Omdat facility management steeds meer technologie-gedreven wordt en AI en IoT op strategisch niveau meer aandacht krijgen, is het zeer waarschijnlijk dat de werkzaamheden van huidige  werknemers zullen veranderen en dat deze dus een andere rol  alswel taken gaan krijgen.    

Deze lezing gaat in op de impact van AI en IoT op de organisatie, moraal, sales & marketing en de kansen die deze disruptieve innovaties met zich meebrengen. Ad Wijnhoven zal ook ingaan op een pragmatische aanpak hoe voor te bereiden op de toekomst, terwijl de ‘status-quo’ wordt gehandhaafd met de bekende lage marges van de facilitaire dienstverlening.

Vrijdag komt u meer te weten over “ontstaan van schimmels en uw uitdagingen”. Deze lezing wordt gegeven door Marcel van Engelen, Directeur, Trition. Bekijk het voorlopige side-events programma voor meer informatie.

Schimmel is een steeds groter wordend probleem in Nederland en niet altijd te voorkomen. Het bestrijden van schimmel is een ingrijpend proces, waarbij vakmanschap noodzakelijk is. Daarnaast is het belangrijk om ook preventieve maatregelen te nemen. Als de vochtbron niet wordt verwijderd, zal de schimmel helaas zeker terugkomen. Als specialist vertellen wij u graag wat u kunt doen om schimmel te bestrijden maar ook welke handvaten u kunt doorgeven om schimmel tegen te gaan.