Exposanten

Nieuws

Sleutel kwijt? Weg veiligheid!

Bij mechanische sluitsystemen is dit regelmatig aan de orde. Niemand weet precies hoeveel sleutels er in omloop zijn of waar die ene hoofdsleutel ligt. Bovendien zijn de meeste cilinders niet bestand tegen de populaire inbraakmethode ‘Kerntrekken’! (Doe zelf de check: Staat er SKG** op de cilinder? à Foute boel!)  

Gelukkig gaat de hang- en sluitwerk-wereld mee met z’n tijd en zijn er diverse veilige en gebruiksvriendelijke systemen verkrijgbaar. De ouderwetse mechanische sleutel maakt plaats voor pasjes, tags, RFID-chips en zelfs een app op je smartphone opent deuren. Bij verlies van je ‘sleutel’ kan je eenvoudig de toegangsrechten wijzigen en je systeem is altijd up-to-date! Een ander bijkomend voordeel is toegangscontrole. Wie heeft wanneer welke deur geopend? Wie heeft wanneer welke gebruiksrechten aangepast in het systeem?  

Elke cilinderfabrikant richt zich op digitale sluitsystemen en het aanbod is grandioos! Tijd voor een transparante vergelijking van deze systemen!

Bezoek ons op stand J4

Op de beursstand van Veiligheids-Sloten.nl presenteren wij de top 10 van de beste digitale sluitsystemen. Voor- maar ook nadelen worden per product op een heldere manier weergegeven en onze productspecialisten kunnen al uw vragen beantwoorden. Bezoek ons op stand J4 om een afspraak bij u op locatie in te plannen.