Exposanten

Nieuws

Verschillende activiteiten op Noviteitenplein

Rondom het 20 jarig jubileum van de vakbeurs staan verschillende activiteiten op het programma. Het merendeel van deze activiteiten vindt plaats op het Noviteitenplein op de beursvloer. Het Noviteitenplein bevindt zich in hal 2, aansluitend aan vakbeurs Gebouwbeheer.

Woensdag

Op woensdag wordt de vakbeurs feestelijk geopend op het Noviteitenplein door burgermeester van Utrecht Jan van Zanen, gevolgd door de doop van een unieke oranje tulp. Tijdens de doop wordt de naam van deze tulp bekend gemaakt, worden de officiële documenten getekend en wordt het glas geheven. Bent u woensdagochtend op de beursvloer, komt dan zeker even kijken, want u bent van harte uitgenodigd om bij dit feestelijke moment aanwezig te zijn.

Donderdag

Donderdag staat in het teken van de uitreiking van de FGNoviteiten Juryprijs en de jubileumborrel. De prijs wordt voor de 8ste keer tijdens de vakbeurs uitgereikt. De uitreiking zal plaatsvinden om 16.30 uur. Aansluitend begint om 17.00 uur de borrel met een hapje, drankje en live muziek. Drinkt u een glaasje mee op de 20ste editie? Daarnaast kunt u uzelf testen in de Facilitaire Escape Corridor. Lost u de raadsels op en ontsnapt u binnen 15 minuten? Deze compleet facilitair en gebouwbeheer ingerichte gang wordt speciaal gebouwd voor het jubileum van de vakbeurs.

Vrijdag

Vrijdag wordt op het plein de publieksprijs van de FGNoviteitenprijs uitgereikt. Vergeet daarom niet te stemmen op uw 5 favorieten noviteiten in de beursapp.

Binnenkort wordt op de website van de vakbeurs de beursagenda geplaatst.