Exposanten

Nieuws

Voorlopig symposiaprogramma bekend

Het symposiumprogramma, waar de stichting Dag van de Werkplek momenteel de laatste handen aan legt, is veelbelovend. Méér dan 100 deskundigen spreken gedurende 3 dagen over tal van onderwerpen. Een meer dan welkome aanvulling op de ongeveer 350 standhouders.

Symposia met de volgende thema’s

Bij de invulling van het programma probeert de organisatie natuurlijk een zo gevarieerd mogelijk aanbod te realiseren, zodat er voor iedere bezoeker wel een onderwerp bij zit binnen hun interessegebied. Op het voorlopige programma op de website zijn de eerste thema’s bekend gemaakt. Een greep uit de thema’s op woensdag zijn; management systemen, toekomstbestendig faciliteren, smart buildings, dynamisch werken en brandveiligheid. Op donderdag kunt u symposia bijwonen met de thema’s energie, liften, werkplek strategie en leveranciers- en contactmanagement. Op vrijdag bestaat het programma uit onder andere duurzaamheid, schoonmaak, aanbesteden en hospitality.

Verdere invulling programma

De komende weken zal het programma stap voor stap verder in- en aangevuld worden op de website. Wilt u meer (achtergrond) informatie over een spreker of de lezing, dan hoeft u enkel in het programma op de naam van de spreker te klikken.

Bekijk hier het voorlopige programma.