Exposanten

Nieuws

Al honderden registreerden zich voor

Hoewel de vakbeurs pas over 2,5 maand plaatsvindt, registreerden sinds 1 november al honderden bezoekers zich voor. Zoals al 20 edities het geval is, ging op deze datum de registratiemogelijkheid online. Een van de redenen dat velen zich eerder inschrijven, is dat zij daarmee tegelijkertijd kosteloze toegang tot het Kenniscentrum (www.centrumfacilitair.nl) krijgen.

3 dagen lang toegang

Met uw toegangsbadge heeft u drie dagen lang van 10.00 tot 17.00 uur toegang tot de beursvloer, het symposiaprogramma met tientallen symposia, het noviteitenplein vol innovaties, het sideprogramma en alle activiteiten rondom het 20 jarig jubileum van de vakbeurs. Door vooraf uw toegangsbadge aan te vragen voorkomt u wachttijd bij de ingang. U kunt uw gratis toegangsbadge aanvragen via de banner in deze nieuwsbrief, via de website van de vakbeurs en via al onze standhouders.

Via deze nieuwsbrief houden wij u wekelijks op de hoogte van het laatste nieuws, alle ontwikkelingen rondom het beursprogramma en vertellen onze standhouders wat u op hun stand kunt verwachten. Hopelijk tot in januari!