Bezoekers Exposanten

Nieuws

Vroege vogel plein en relax-plekken op de beursvloer

Vanaf 10 uur is de vakbeurs geopend. Bent u eerder aanwezig, dan kunt u rustig in de entree even wachten op het speciaal voor u ingerichte plein voor vroege vogels.

Prettig ontvangst

Verschillende standhouders hebben hun producten beschikbaar gesteld om uw ontvangst zo aangenaam mogelijk te maken. U kunt genieten van een vers kopje koffie of thee, welke u wordt aangeboden door Jacobs Douwe Egberts. U kunt even plaatsnemen op meubilair van Rohde & Grahl. Als u toch even moet wachten, kijk dan vooral ook even op het grote  scherm van MK2. Hier vindt u het beursprogramma en een overzicht van de activiteiten van onze standhouders.

Heeft u verschillende tassen bij zich en wilt u deze veilig opbergen dan kunt u uw spullen kwijt in een van de kluisjes van Sonesto en Locker Concept. De Aquariums in de entrees zijn van AquariaLease.com en Aquariumverhuur. De speciaal voor u uitgekozen frisse geurbeleving is beschikbaar gesteld door Allsens. 

 

Relax-punten

Op de beursvloer zijn verschillende punten ingericht waar u even tijd voor uzelf kunt nemen. Deze relax-punten zijn speciaal voor u ingericht om even uw mail te checken, een telefoontje te plegen of de verkregen informatie rustig door te kijken. Voor deze relax-punten, die te vinden zijn in hal 2 en 3, hebben Swan Products, Health2Work, Well-e, Rohde & Grahl, Lune, Herena, van Happen, Vepa Bins en SKB hun producten beschikbaar gesteld. Tevens kunt u bij het verlaten van de beursvloer uw badge achterlaten in de aluminium containers van Reisswolf. 

 

Wij willen onze standhouders bedanken voor hun bijdrage aan uw ontvangst en het beschikbaar stellen van hun producten!