Exposanten

Nieuwsbrief

Bekijk alle nieuwsbrief artikelen

Facilitaire productoplossingen nu gemakkelijk te vinden

De beursorganisatie ontwikkelde enkele hulpmiddelen, waarmee de bezoekers gemakkelijk facilitaire productoplossingen kunnen vinden. Naast het Noviteitenplein, de InnovatieSpotter en de deelnemerslijst van de FGNoviteitenprijs is er ook de lijst van Productoplossingen in de beurscatalogus.

Deelnemers aan de InnovatieSpotter tour kunnen zich vanaf volgende week aanmelden. Deelnemers gaan dan onder begeleiding van een deskundige langs een aantal stands, waar zij worden geïnformeerd over zaken die aansluiten bij ‘Innovatief opdrachtgeverschap van facilitaire en gebouw gerelateerde zaken’.

Uiteraard de kunnen bezoekers ook prima op eigen gelegenheid op zoek naar de gewenste productoplossingen. Daarvoor kunnen zij gebruik maken van de lijst van Productoplossingen in de beurscatalogus. Daarin zijn op alfabetische volgorde alle soorten productoplossingen die op de vakbeurs worden gepresenteerd. Per onderwerp staan de standhouders op plaats gerangschikt, zodat bezoekers de stands van hun wens op de meeste efficiënte wijze kunnen bezoeken.

Daarnaast kunnen op het Noviteitenplein vele tientallen noviteiten bekeken worden, terwijl op de deelnemerslijst van de FGNoviteitenprijs ook kennis gemaakt kan worden met tientallen inzendingen.