Exposanten

Innovatietours op de vakbeurs

Omdat standhouders op de beursvloer zóveel nieuws aanbieden, komen de innovaties niet altijd even duidelijk naar voren. Daarom zullen er ook tijdens deze editie een aantal InnovatieSpotters worden georganiseerd. Deelnemende bezoekers zullen daarin langs een aantal standhouders worden geleid die ‘innovatief opdrachtgeverschap van facilitair en gebouwgerelateerde zaken’ ondersteunen. Daarbij moet worden gedacht aan gezonde en duurzame werkbeleving en omgeving, slim met energie, verrassende automatisering oplossingen, robotisering, circulaire economie, etc.

Per beursdag worden er vanaf het Noviteitenplein in hal 12 twee van zulke tours gehouden in groepen van maximaal 15 personen (start om 10.45 en 13.45 uur). Aan iedere deelnemer wordt gedurende de tour (gedurende 1 uur en 45 minuten) een headset ter beschikking gesteld, waarmee de uitleg kan worden gevolgd. Tijdens de tour raken de deelnemer niet alleen geïnspireerd en op de hoogte van de ontwikkelingen, maar maken zij ook kennis met enkele koplopers ‘Innovatief opdrachtgeverschap van infra- en bouwprojecten’.

Praktisch
• Deelname uitsluitend na aanmelding. (deelname beperkt tot 15 personen per tour)
• Op alle beursdagen, te weten 23, 24 en 25 januari 2019
• Startpunt: Noviteitenplein hal 12
• Tijden ochtenden
   o 10.45: Inloop en welkom
   o 11.00: welkom en toelichting
   o 11.15: start tour
   o 12.30: afsluiting tour
• Tijden middagen
   o 13.45: Inloop en welkom
   o 14.00: welkom en toelichting
   o 14.15- start tour
   o 15.30: afsluiting tour


Ik wil graag deelnemen aan de noviteitentour



InnovatieSpotters tour hanteert een no-show-beleid. Wanneer u zonder afmelding tot uiterlijk een week voor het event zich niet via de e-mail heeft afgemeld brengen wij € 75,- in rekening excl. BTW.