Bezoekers Exposanten
NL EN

De vakbeurs waar 20.000 eindgebruikers komen voor

ArboContactpersoon
Anouk Eilers
anouk.eilers@holapress.com
+31 (0)40 - 208 60 53

Wie de zakelijke eindgebruikers voor arbo wil ontmoeten, ontkomt niet aan deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Liefst 14.000 facilitair managers en gebouwbeheerders zullen zich eind januari gedurende drie dagen komen oriënteren over de jongste ontwikkelingen en aanbiedingen op hun taakgebied.

Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van zowel het gebruik – en veelal ook het beheer – van hun (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling, hebben zij als vanzelfsprekend óók belangstelling voor arbo. Dat maakt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer tot dé vakbeurs voor arbo.

De bezoekers van het evenement komen op de eerste plaats voor de ongeveer 350 standhoudende bedrijven. Daarna zijn zij op zoek naar aanbieders waar zij een deel van hun omvangrijke takenpakket kunnen uitbesteden, die hen een oplossing hebben te bieden of eenvoudigweg van dienst kunnen zijn bij het beter nemen van hun verantwoordelijkheden voor de (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling. Dat de beursorganisatie daarnaast op de beursvloer een compleet lezingenprogramma en een Noviteitenplein aanbiedt, maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Bekijk ook het dossier Arbo op het Kenniscentrum

Arbo is een verkorting van het woord arbeidsomstandigheden. De zgn. Arbo-wet verplicht bedrijven in de bouw (en andere bedrijfstakken) maatregelen te nemen om veiligheidsrisico's voor werknemers te beperken.

Lees verder

Onze standhouders op het gebied van Arbo

“Ik ben me op de beurs aan het oriënteren welke bedrijven voor ons interessant kunnen zijn. De diversiteit is groot. Dat heeft me blij verrast.”
Freek Huitinga, projectcoördinator Beheer & Onderhoud bij de A.S. Watson Group