Bezoekers Exposanten
NL EN

De vakbeurs waar 20.000 eindgebruikers komen voor

BedrijfstuinenContactpersoon
Anouk Eilers
anouk.eilers@holapress.com
+31 (0)40 - 208 60 53

Wie de zakelijke eindgebruikers voor bedrijfstuinen wil ontmoeten, ontkomt niet aan deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Liefst 14.000 facilitair managers en gebouwbeheerders zullen zich eind januari gedurende drie dagen komen oriënteren over de jongste ontwikkelingen en aanbiedingen op hun taakgebied.

Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van zowel het gebruik – en veelal ook het beheer – van hun (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling, hebben zij als vanzelfsprekend óók belangstelling voor bedrijfstuinen. Dat maakt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer tot dé vakbeurs voor bedrijfstuinen.

De bezoekers van het evenement komen op de eerste plaats voor de ongeveer 350 standhoudende bedrijven. Daarna zijn zij op zoek naar aanbieders waar zij een deel van hun omvangrijke takenpakket kunnen uitbesteden, die hen een oplossing hebben te bieden of eenvoudigweg van dienst kunnen zijn bij het beter nemen van hun verantwoordelijkheden voor de (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling. Dat de beursorganisatie daarnaast op de beursvloer een compleet lezingenprogramma en een Noviteitenplein aanbiedt, maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Bekijk ook het dossier Bedrijfstuinen op het Kenniscentrum

Een mooie verzorgde bedrijfstuin is als een visitekaartje, de eerste indruk die bezoekers van het bedrijf krijgt. Een tuin met de juiste uitstraling is een absolute meerwaarde.

Lees verder

Onze standhouders op het gebied van Bedrijfstuinen

“Ik ben me op de beurs aan het oriënteren welke bedrijven voor ons interessant kunnen zijn. De diversiteit is groot. Dat heeft me blij verrast.”
Freek Huitinga, projectcoördinator Beheer & Onderhoud bij de A.S. Watson Group