Exposanten
Rob van den Biggelaar

Uw beursmanager
Rob van den Biggelaar
rob.vd.biggelaar@holapress.com
+31 (0)40 - 208 60 47

De vakbeurs waar 20.000 eindgebruikers komen voor

Social return

Wie de zakelijke eindgebruikers voor social return wil ontmoeten, ontkomt niet aan deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Liefst 14.000 facilitair managers en gebouwbeheerders zullen zich eind januari gedurende drie dagen komen oriënteren over de jongste ontwikkelingen en aanbiedingen op hun taakgebied.

Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van zowel het gebruik – en veelal ook het beheer – van hun (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling, hebben zij als vanzelfsprekend óók belangstelling voor social return. Dat maakt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer tot dé vakbeurs voor social return.

De bezoekers van het evenement komen op de eerste plaats voor de ongeveer 350 standhoudende bedrijven. Daarna zijn zij op zoek naar aanbieders waar zij een deel van hun omvangrijke takenpakket kunnen uitbesteden, die hen een oplossing hebben te bieden of eenvoudigweg van dienst kunnen zijn bij het beter nemen van hun verantwoordelijkheden voor de (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling. Dat de beursorganisatie daarnaast op de beursvloer een compleet lezingenprogramma en een Noviteitenplein aanbiedt, maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Bekijk ook het dossier Social return op het Kenniscentrum

Social return is een aanpak om meer werkgelegenheid te creėren voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt.

Lees verder

Er zijn momenteel geen exposanten op het gebied van Social return.

ā€œIk ben me op de beurs aan het oriĆ«nteren welke bedrijven voor ons interessant kunnen zijn. De diversiteit is groot. Dat heeft me blij verrast.ā€
Freek Huitinga, projectcoƶrdinator Beheer & Onderhoud bij de A.S. Watson Group