Exposanten
inlog exposant

Noviteiten

Unieke combinatie tussen hardware & software

BakkerElkhuizen introduceert een sta-zitbureau in combinatie met de nieuwe WORK & MOVE™ SitStandCOACH software. Hiermee stimuleren we het gezonde gedrag van kenniswerkers op een positieve manier. En dus niet alleen met slimme hardware (IQ™ Sit-Stand Desk) maar ook met de juiste software ondersteuning (WORK & MOVE™ SitStandCOACH software). 

Meer bewegen, betere prestaties

De IQ™Sit-Stand Desk zorgt ervoor dat we getriggerd worden om meer te bewegen, goede houding aan te nemen en af te wisselen. We doen dat niet alleen met onze hardware, maar ook met onze nieuwe software of een combinatie van beiden. En dat maakt ons uniek. De IQ Sit-Stand Desk is een werkplekconcept waarmee aantoonbaar de mentale en fysieke fitheid van medewerkers kan worden verbeterd. De IQ Sit-Stand Desk is een rijk uitgerust zit-stabureau, standaard voorzien van de WORK & MOVE Desk Connector, die connectie maakt met de SitStandCOACH software. Hierdoor heeft de gebruiker de mogelijkheid om het zit-stabureau vanuit het toetsenbord en/of muis aan te sturen. En met één knop naar de gewenste zit- of stahoogte te dirigeren.

Optimaal werken in een uitgebalanceerde omgeving

Met de IQ™ Sit-Stand Desk introduceert BakkerElkhuizen een manier om aantoonbaar de mentale en fysieke fitheid van medewerkers te verbeteren. De IQ Sit-Stand Desk is een rijk uitgerust zit-stabureau die voorzien is van de SitStandCOACH software. Samen met deze software biedt het de gebruiker de mogelijkheid om het bureau via het toetsenbord en/of muis aan te sturen en via single button naar de gewenste zit- of stahoogte te dirigeren. De IQ Sit-Stand Desk voldoet aan de NEN-norm. We leveren de IQ Sit-Stand Desk standaard met een desk-connector en de SitStandCOACH software.