Exposanten
inlog exposant

Noviteiten

Zaluti Air:3 Geurmachine met wandhouders

Na jaren van ontwikkeling kan AllSens met trots haar nieuwste geursysteem presenteren: De Zaluti Air: 3. Zaluti is een internationaal merk dat door AllSens geproduceerd wordt in Nederland. De high performance geursystemen zorgen voor een unieke en perfecte geurbeleving in iedere ruimte. Het uitgebreide assortiment Ambiance Aroma’s biedt voor iedere gelegenheid de beste geuren.

De Zaluti Air: 3 heeft een modern design, in wit en titanium, dit zorgt voor een perfecte integratie in de omgeving. Doordat de wall unit van de Zaluti Air:3 zeer compact is, past deze in elke ruimte zonder té aanwezig te zijn. De pomp unit, kan zowel aan de wand gemonteerd worden, of in het plafond geplaatst worden, waardoor de zichtbaarheid van de apparatuur minimaal is. Dit maakt de Zaluti Air: 3 het meest multifunctionele geursysteem op de markt. Door haar veelzijdigheid is dit systeem geschikt voor grote én kleine ruimtes!

De Zaluti Air:3 maakt gebruik van een unieke diffusie techniek, waardoor de geurverspreiding zeer efficiënt is. Daarnaast zorgt de ingebouwde controller voor een geursysteem dat volledig programmeerbaar is per dag.  Met de slimme ingebouwde programma’s kan men een unieke en een perfect afgestemde geurbeleving creëren.

Eindelijk is het mogelijk om met professionele apparatuur en 100% kwaliteitsgeuren toiletgroepen te voorzien van een aangename geur. Maar ook verschillende kantoorruimtes, entrees, praktijkruimtes, behandel- of wachtkamers kunnen een perfecte geurbeleving hebben door de Zaluti Air: 3.