Exposanten
inlog exposant

Scan gratis uw leads

De vakbeurs heeft de iOS App FG2Lead ontwikkeld om het scannen, de verwerking en de opvolging van leads voor onze exposanten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Alle gegevens op één overzichtelijke plek
U scant de badge van een lead, waardoor alle gegevens automatisch worden opgeslagen. De App is gekoppeld aan een online dashboard dat u een overzicht biedt van de gegevens van uw gescande leads. Exposanten kunnen de App gratis downloaden in de App store.

Online dashboard
Naast een overzicht van de gescande leads biedt het online dashboard meer mogelijkheden. Zo kunnen aan de App tags toegevoegd worden. Hierdoor kan een exposant tijdens een gesprek met mogelijke lead snel een tag koppelen, zonder het gesprek te hoeven onderbreken. Daarnaast kunnen er ook nog korte opmerkingen geplaatst worden.

Volg uw leads meteen op
Neemt u een scanpakket af van 100 scans voor €75,- dan kunt u diezelfde dag nog uw leads opvolgen. Neemt u geen pakket af dan worden alle scans op de maandag na de beurs zichtbaar gemaakt. De scanpakketten zijn voorafgaand aan de beurs te bestellen via de bestelsite of tijdens de beurs bij het organisatiekantoor of het informatiepunt in de entree. Heeft u geen iOS device? Dan kunt u ook deze via de bestelsite bestellen of tijdens de beurs bij het informatiepunt in de entree.