Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Frequently asked questions

De vakbeurs wordt gehouden op woensdag 23 januari, donderdag 24 januari en vrijdag 25 januari in de Jaarbeurs in Utrecht

Woensdag 23 januari: 10.00 - 17.00 uur
Donderdag 24 januari: 10.00 - 17.00 uur
Vrijdag 25 januari: 10.00 - 17.00 uur

Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht

De vakbeurs biedt u een podium met publiek dat bestaat uit meer dan 14.000 bezoekers. Daarnaast staan er honderden bedrijven met uiteenlopende thema's die zich ook presenteren. Denk hierbij aan onder andere toegangscontrolesystemen, catering, bedrijfshulpverlening, gebouwbeheer, brandveiligheid, ict, liften, meubilair, duurzaamheid, huisvesting, schoonmaakadvies, herstoffering, verlichting, gevel en inbindmachines. Als u uw bedrijf hierin herkend is deelnemen aan de vakbeurs zeker interessant.

Benieuwd naar de bedrijven en concullega's die al exposant zijn? Kijk dan op de voorlopige exposantenlijst van editie 2019.

Leuk dat u interesse heeft in de vakbeurs. U kunt een informatiepakket opvragen door het contactformulier in te vullen of door te mailen naar beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl

Voor alle facilitair verantwoordelijken en gebouwbeheerders van Nederland is vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer een interessant vakevenement. Van directeur facilitair bedrijf en teamleider hoteldienst tot gebouwbeheerder, schoonmaker en inkoper: allemaal brengen zij een bezoek aan de jaarlijkse vakbeurs. Op de vraag waarom de standhouders van de vakbeurs enthousiast zijn over het jaarlijkse evenement, volgt dan ook steevast als antwoord: de kwaliteit van de bezoekers.

Bekijk het bezoekersprofiel op de website om een goed beeld te krijgen van de bezoekers van afgelopen editie.

Er zijn verschillende standmogelijkheden waar u uit kunt kiezen:

Paviljoenstand
Een paviljoenstand heeft u al voor €3000,-.Voor dit bedrag huurt u een ruimte van 9 vierkante meter, heeft u systeemwanden, een frieslijst met bedrijfsnaam en standnummer, een statafel en twee krukken, een elektra-aansluiting van 220 volt, twee verlichtings-spots, tapijt én een basiscommunicatiepakket.

Gebouwbeheer
Vakbeurs Gebouwbeheer richt zich specifiek op bedrijven die zich bezig houden met het gebouwgebonden deel van het facilitair management en zal volledig in het teken staan van alle zaken die onder gebouwbeheer vallen. Ook de stands op Gebouwbeheer zijn all-inclusive wat betreft standbouw, elektra, tapijt, verlichting, meubilair en basiscommunicatiepakket.

Vrije standruimte
Dan kunt u ook nog kiezen voor een vrije standruimte op de gehele beursvloer. Deze standruimtes zijn 16m2 of groter en kunnen door uzelf helemaal naar eigen smaak worden ingericht. U kunt ervoor kiezen om zelf een standbouwer in te schakelen of om dit door de organisatie te laten verzorgen.

 

Benieuwd naar opties die nog vrij zijn? Neem dan contact op met ons beursmanagement door te mailen naar beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl of bel naar 040 208 60 00.

 

Wilt u meer informatie over de verschillende standruimtes waar u uit kunt kiezen dan kunt u altijd contact opnemen met ons beursmanagement door te mailen naar beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl of door te bellen naar 040 208 60 00. 

Een paviljoenstand heeft u al voor € 3000,-. Voor dit bedrag huurt u een ruimte van 9 vierkante meter, heeft u systeemwanden, een frieslijst met bedrijfsnaam en standnummer, een statafel en twee krukken, een elektra-aansluiting van 220 volt, twee verlichtingsspots, standaard­ tapijt én een basiscommunicatiepakket.

Wilt u graag weten welke paviljoenstands of andere standruimtes er nog vrij zijn? Neem dan contact op met ons beursmanagement door te mailen naar beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl of door te bellen naar 040 208 60 00. 

Als u een kijkje wilt nemen op de plattegrond van de beursvloer, adviseren wij u contact op te nemen met een van onze beursmanagers. Zij zullen u van de juiste informatie voorzien. U kunt contact met hen opnemen door het contactformulier in te vullen, door te mailen naar beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl of door te bellen naar 040-208 60 00.

De vakbeurs vindt plaats in hal 1 t/m 4 van de Jaarbeurs. U vindt de bezoekersentree aan de kop van hal 1. Dit is de stationszijde van de Jaarbeurs.

Benieuwd naar de indeling van de plattegrond? Dan kunt u contact opnemen met ons beursmanagement door te mailen naar beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl of door de bellen naar 040 208 60 00.

U kunt zich nog inschrijven tot een week voor de vakbeurs plaatsvindt. Houd er rekening mee dat hoe langer u wacht hoe minder standruimtes beschikbaar zijn.

Wilt u een informatiepakket ontvangen? Vul dan het contactformulier in of neem direct contact op met ons beursmanagement via beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl.

Er zijn verschillende mogelijkheden om als exposant extra onder de aandacht te komen bij onze bezoekers. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het aanleveren van nieuws voor de bezoekersnieuwsbrief, het geven van een lezing tijdens een van de 64 symposia, deelnemen aan de FGNoviteitenprijs 2019 of het aanleveren van een agendapunt voor de agenda van de vakbeurs.

Wilt u graag mee informatie over deze mogelijkheden, dan kunt u altijd contact opnemen met ons beursmanagement door te mailen naar beursmanagement@vakbeursfacilitair.nl of door te bellen naar 040 208 60 00.