Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Nieuws

2 Zalen lezingen van standhouders

Voor de standhouders van de editie 2020 zijn zeker tot 1 november twee van de vijf zalen vrijgemaakt voor het houden van een lezing op de beursvloer. Uiteraard onder voorbehoud, dat deze door de Lezingencommissie wordt goed gekeurd en past in een symposiumonderwerp. Tijdens de vorige editie werden de lezingen door ruim 3,5 duizend bezoekers bijgewoond.

De kennisoverdracht is verdeeld over 40 thema's, die door 3 verschillende sprekers in één themablok worden uitgediept, zodat er 120 verschillende lezingen zijn. De sprekers delen iedere beursdag hun kennis vanuit hun eigen, verschillende, professionele invalshoek met de bezoekers. Met deze 120 topsprekers op de beursvloer vormt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer 2020 voor het vijfde, achtereenvolgende jaar de belangrijkste kennisoverdracht voor de werkplek, de werkomgeving en de ontwikkelingen op het gebied van facilitair management en gebouwbeheer van het jaar.

De kwaliteit van de lezingen wordt voor een belangrijk deel gegarandeerd door een commissie van deskundigen onder leiding van de hoofdredactie van het Facilitair Journaal. De commissie beoordeelt alle voorstellen aan de hand van een methodologie, waardoor de kwaliteit van de inhoudelijke kant is geoptimaliseerd.

Standhouders, die kennis willen delen met de bezoekers of iemand kennen, waarvan zij de mening zijn toegedaan, dat deze persoon zijn/haar kennis kan delen, kunnen dat het beste aan hun beursmanager laten weten, of dat meteen melden bij de organisatie. Wacht niet te lang, want de 48 sprekersplaatsen kunnen ná 1 november niet meer gegarandeerd worden vanwege de grote belangstelling.