Exposanten
inlog exposant

Nieuws

Exposanten 2018 vertellen waarom zij deelnemen

De redactie van het Facilitair Journaal vroeg de exposanten van editie 2018 naar hun ervaringen als deelnemer van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en waarom zij zich nu al weer hebben ingeschreven voor editie 2018. Lees hier hun reacties.

FREDERIQUE’S CHOICE

Afgelopen jaar hebben we voor het eerst op de Vakbeurs Gebouwbeheer & Facilitair gestaan. Geen groot publiek, maar wel een kwalitatief goed publiek. Mensen met de juiste functies die ook daadwerkelijk de beslissingen mogen maken die voor onze dienst van belang is. 

Het succes en de goede contacten die we bij de eerste keer hebben opgedaan smaakte naar meer. Daarnaast zijn we nog relatief onbekend in de B2B branche, door deel te nemen aan deze beurs willen we onze naamsbekendheid vergroten.

TH&P

TH&P is van mening dat als je deelneemt aan een beurs, de locatie een prominente rol speelt en je op tijd moet beginnen met alle voorbereidingen. We nemen al vanaf het begin deel aan de beurs. Dus dit wordt de 20ste keer.

Het succes van deelname is deels afhankelijk van locatie van de stand, het aantal deelnemers en de invulling van de activiteiten in de stand. Wij hebben geconstateerd dat het aantal deelnemers de afgelopen jaren wel is afgenomen. Daarnaast zijn de bezoekers kritischer geworden. We merken dat de beursbezoekers demonstraties en innovaties interessant vinden. Ook omdat men niet altijd op de hoogte is van onze dienst.   

SWAN PRODUCTS

Wij hebben ons al ingeschreven, omdat de vakbeurs Facilitair naar onze mening de enige én meest professionele beurs is op gebied van kantoor- en projectinrichting. Wij hebben een mooie locatie in de hal en die willen we uiteraard volgend jaar weer, los daarvan is er überhaupt geen twijfel aan de deelname dus inschrijving was slechts een formaliteit. Sinds 2007 staan wij trouw elk jaar op de beurs dus… aankomende editie elfde keer.

QUARTO

De vakbeurs Facilitair is in Nederland de meest toonaangevende beurs voor facilitaire dienstverlening. Het is een verzamelplaats voor professionals, beïnvloeders en beslissers uit elke branche. Klanten zoeken je op, kennis wordt gedeeld. Netwerken worden uitgebreid en suspects worden prospects. Het is belangrijk gebleken om hier je gezicht en organisatie te laten zien, maar bovenal is het gewoon leuk.

LYRECO

We hebben snel weer ingeschreven om er zeker van te zijn dat we een goede locatie hebben op de beursvloer. Het is een ideaal platform om in 3 dagen contact te hebben met een zeer groot aantal kleinere en grotere klanten, contacten met prospects te leggen of te verdiepen en om meer naamsbekendheid generere. We doen in 2018 voor de 5e keer mee.

AXIS COMMUNICATIE

Vorig editie was onze eerste deelname en dat is goed bevallen. De beurs was erg succesvol, daarom willen we dat succes herhalen in 2018. We zien dat de beurs de laatste jaren is gegroeid. Een goede standlocatie is daarom erg belangrijk voor het uiteindelijke succes. 

Op deze beurs ontmoeten wij veel eindgebruikers in een groeiend segement en kunnen we mensen vertellen over de diverse toepassingen van onze camera’s. De beurs is groeiende en er is veel innovatie in de branche. Je merkt dat er veel interesse is in efficiency en veiligheid en dat is precies ons speelveld.

MILIEU SERVICE NEDERLAND

Vakbeurs Facilitair is voor ons een mooie kans om contact te leggen met facilitair managers en beheerders. Ook komen wij veel bestaande relaties tegen op de beurs. Afvalinzameling is voor hen een belangrijk item, vooral omdat dit vaak efficiënter en goedkoper kan.

Er komen interessante bezoekers op de beurs, de kwaliteit is goed. De aantallen blijven voor ons nog achter, dat kwam vooral door de locatie van onze stand. Daar hopen wij nu een verbetering in te hebben gemaakt. Volgend jaar wordt voor ons de vierde keer dat we deelnemen.

ILOQ BENELUX B.V.

Voor iLOQ is Facilitair niet te missen, omdat naast vakmensen ook de eindklant hier komt. De grote verscheidenheid aan aanbieders maakt dat er altijd onderwerpen zijn die de facilitair medewerker aanspreken. Facilitair is een fantastische plek om naast de uitdagingen van nieuwe klanten te horen, ook bestaande klanten te spreken en te horen wat er speelt.

Onze Barista maakt graag een koffie voor je, ook als je een collega-standhouder bent. iLOQ staat al een aantal jaren op Faciltair. We zijn superblij met de stap naar Utrecht; professioneler en centraler.

SANICUS

Wij zien veel potentie in de bezoekers en zien dit als een kans om onze (potentiële) klanten in 3 dagen te spreken te krijgen, terwijl dat normaliter moeilijker is. Wij hebben vorig jaar een hele slechte plek gehad en moesten er nu dus eerder bij zijn. Dit wordt de 2e maal dat we deelnemen.

BREEDVELD

Onze deelname aan Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer begin 2017 was voor BREEDVELD een positieve ervaring. Het stelde onze adviseurs in staat in een kort tijdsbestek een diversiteit aan bezoekers kennis te laten maken met de mogelijkheden van onze mobiele wandsystemen. Onze deelname aan de Vakbeurs 2017 heeft waardevolle contacten opgeleverd en we streven naar een minimaal gelijkwaardig resultaat in 2018.

Vroeg inschrijven betekent: een ruimere locatiekeuze. En hoewel ons team van nature niet graag haantje de voorste is, zien we wel de meerwaarde van een goede plek voor onze presentatie. 

RESCUEMATE

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer leent zich uitstekend om leads te genereren en om ons aanbod, kennis en innovaties (zoals de LIFEPAK CR2 AED, RescueMateBHV-App) te delen met onze doelgroep. Wij wilden graag zeker zijn van een goed gelegen standplaats, daarom hebben wij ons op tijd ingeschreven. 

De Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer is een goed georganiseerde beurs met veel mogelijkheden om producten en diensten extra onder de aandacht te brengen. Naast een standplaats is het bijvoorbeeld mogelijk om je product en/of dienst toe te lichten in het beursmagazine ‘Facilitair Journaal’, wordt het logo met bedrijfsgegevens standaard opgenomen in het exposantenoverzicht, kun je deelnemen aan de FGNoviteitenprijs en is het mogelijk om een lezing over een bepaald onderwerp te geven. Kortom Vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer helpt haar standhouders een handje voor een succesvolle beursdeelname. 

BURGMAN SUPPLY

Goede ervaringen vanuit het verleden en om onze vaste locatie te behouden, zijn redenen voor ons om weer deel te nemen. Wij zien een absolute meerwaarde in het face to face ontmoeten van  facilitaire beslissers, zodat ze kennis kunnen maken met Burgman.

De gevoerde gesprekken met bezoekers zijn inhoudelijk goed en zij zijn heel duidelijk in de communicatie omtrent hun eisen en wensen.

ECOSMART

De vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer staat jaarlijks met dikke letters in onze agenda. Het is voor ons hét facilitaire evenement van het jaar waarbij wij als specialist van afvalzorg natuurlijk aanwezig willen zijn. Op de 20e editie pakken wij groter uit dan eerder en hebben we onze standruimte met 50% vergroot.

De goede ervaringen van vorige jaar op de nieuwe locatie in Utrecht maar vooral de plek van onze stand vorig jaar op de beurs, brachten ons ertoe om nu al in te schrijven. Om er zeker van te zijn dat we de komende editie dezelfde plek op de beurs krijgen, hebben we direct ingeschreven toen dit mogelijk was.

THOVIP

Vakbeurs Facilitair is voor ons de perfecte beurs met de juiste doelgroep. Op deze beurs kunnen we in 3 dagen vele bestaande en ook potentiële nieuwe klanten ontmoeten die we normaliter in 3 dagen nooit kunnen bezoeken. Om er zeker van te zijn dat we voor ons de beste plek krijgen, hebben we nu al ingeschreven.

REISSWOLF ARCHIEFVERNIETIGING EN –OPSLAG

Voor ons is de vakbeurs een goed communicatiemiddel met de markt. Enerzijds spreken we weer diverse van onze bestaande klanten en anderzijds biedt het ieder jaar weer nieuwe contacten.

Voor ons was direct na afloop van de vorige editie duidelijk dat we er de volgende keer weer bij wilden zijn. Mogelijk ook doordat we dit jaar de FGNoviteitenprijs hebben gewonnen. Dit heeft voor ons behoorlijk meer exposure opgeleverd.

Het is een beurs met een kwalitatief goed bezoekerspotentieel. Door de diverse kennisoverdracht thema’s gecombineerd met het groot aantal standhouders is het een interessante beurs voor iedereen uit de facilitaire wereld. Dus ook kwantitatief zeer interessant voor ons. In 2018 gaan we voor de 19e keer deelnemen

PURA CATERING

We hebben afgelopen jaar voor het eerst deelgenomen aan de Vakbeursbeurs Facilitair & gebouwbeheer. Dat is ons prima bevallen. We hebben ons op een ´smaakvolle´ manier kunnen presenteren en hierdoor veel nieuwe contacten opgedaan. Wij hebben dus snel besloten dat we dit jaar weer heel graag willen deelnemen en hebben niet geaarzeld met inschrijven.

OJMAR

Onze 1e deelname in 2017 was een succes en willen dit verder zetten. Om er zeker van een plaats naar keuze te zijn hebben we ons nu al ingeschreven. We hopen tijdens de beurs meer naamsbekendheid te creëren en op een korte tijd veel geïnteresseerde bezoekers te ontvangen.

HEALTH 2 WORK

We komen graag in contact met bezoekers die geïnteresseerd zijn in gezonde werkomgevingen. We willen onze kennis delen en door middel van persoonlijk advies fysieke gezondheidsklachten voorkomen én oplossen. Dit doen we op onze stand, maar we informeren je ook tijdens onze lezingen en workshops.

Omdat we al jaren deelnemen aan de Vakbeurs Facilitair willen we ook in 2018 zeker zijn van een mooie plek. We staan al 10 jaar op de Vakbeurs Facilitair.

OBO BETTERMAN

Voorgaande beurs was voor ons een succes om onze producten m.b.t. brandbeveiliging te tonen. Utrecht is een goede locatie in het midden van het land. Onze ervaring op grond van eerdere deelname was goed. 2017 was de eerste keer voor ons, een geheel andere doelgroep dan waar we ons normaal gesproken op richten (elektrotechniek). Editie 2018 wordt de tweede keer dat we deelnemen.

RUITENHEER

Wij doen mee omdat we nog meer in contact willen komen met onze (potentiele) klanten en relaties. Klanten en relaties op de beurs te ontmoeten is een andere wijze dan gewoonlijk, welke door zowel onze klanten als onszelf als prettig ervaren wordt. 

Wij schrijven nu al in omdat we weten wat we willen en op deze wijze genoeg tijd hebben om de beurs goed te organiseren, wat de kwaliteit van de beurs ten goede moet komen.

Onze ervaring is dat de beurs in Den Bosch door ons maar ook door onze bezoekers anders word ervaren dan in Utrecht. We bemerkten dat mensen het bekende waarderen, wel word de centrale ligging van Utrecht als pluspunt gezien alsmede de mooiere en betere uitstraling van de jaarbeurs. De voortzetting in Utrecht is wat ons betreft dan ook een positieve stap geweest en wij hebben de intentie om nog jaren te blijven deelnemen.

SURVEILLANCE SUPPORT

Tijdens de laatste editie hebben we veel reacties ontvangen op ons aanbod van beveiligingscamera's. Om een nog beter beeld te geven van onze producten hebben wij daarom nu al de keuze gemaakt voor een grotere stand. 

ULTIMO

Weer deelnemen is voor ons een logische beslissing, wij doen namelijk elk jaar met plezier en succes mee. De huidige plek hebben wij als prettig ervaren en waarom wachten als je toch al weet dat je meedoet?

Wij zijn altijd in staat geweest om rendement uit onze deelnames te halen. Het heeft geholpen onze naamsbekendheid verder te vergroten, ons imago te ondersteunen en om verkopen te genereren. Met de verhuizing naar Utrecht heeft de beurs een nieuwe impuls gekregen wat ons betreft.  

WEWO Europe

WEWO neemt deel om via deze beurs de facilitaire markt kennis te laten maken met de (vernieuwde) producten van WEWO en om te kijken waarin wij een meerwaarde kunnen bieden voor bedrijven op het gebied van veilig en eenvoudig opbergen. 

Voor ons is de Vakbeurs Facilitair vaste prik in Januari. Het is voor ons een efficiënte manier om onze producten te tonen en in contact te komen met potentiële klanten. Wij nemen deel vanaf 2010 dus de volgende editie zal de 8ste keer zijn.

De bezoekersaantallen liepen de laatste jaren terug, maar door de verandering van locatie was dit afgelopen jaar al veel verbeterd. De Vakbeurs Facilitair blijft voor ons een belangrijke manier om nieuwe klanten te leren kennen.

DOLMANS

Wij nemen weer deel aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer, omdat dit voor Dolmans de ideale beurs is om gemakkelijk met de diverse doelgroepen in contact te komen. Zonder twijfel is deze beurs ook de meest toonaangevend beurs voor de facilitaire branche.

Voor ons is er geen twijfel dat de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer een must is voor iedere organisatie, die diensten op het gebied van facilitair management aanbiedt. Dit is de beurs waar je moet staan om met de juiste doelgroep in contact te komen en waar de Dolmans Groep zich op een professionele wijze kan presenteren. Wij nemen in 2018 voor de 6e keer deel aan de vakbeurs. This is the place to be! Voor 2018 rekenen wij wel op nog meer allure, zeker omdat het een mooi feestjaar betreft!

MK2 AUDIOVISUEEL

De vakbeurs Facilitair is al jaren lang de kick-off van het nieuwe jaar voor MK2. Op deze beurs heffen wij traditie getrouw het glas op het nieuwe jaar. Dit doen we samen met onze bestaande en nieuwe relaties die ieder jaar weer in grote getalen onze stand weten te vinden. Het is een plek waar we samen met onze relaties de plannen verder vormgeven voor een nieuw en innoverend jaar en een verdere intensivering van deze relatie. Tevens ontmoeten we daar een groot aantal nieuwe relaties die op zoek zijn naar ontzorging op het gebied van audiovisuele/IT oplossingen. Oplossingen en diensten die MK2 toont op haar stand.

Onze ervaring met de beurs is dat door de gemoedelijke, informele sfeer welke er op de beurs heerst, relaties ontstaan met klanten die een leven lang mee kunnen gaan wanneer je ze de juiste aandacht geeft. 

VEPA BINS

Voorgaande edities zijn zeer succesvol gebleken. Het bezoekersprofiel is zeer divers waardoor wij onze producten binnen een brede doelgroep kunnen promoten. Om onze huidige locatie te behouden hebben wij nu al ingeschreven. Ook wij hebben een jubileum; voor de 5e keer.