Exposanten
inlog exposant

Nieuws

Exposanten 2018 vertellen waarom zij deelnemen

De redactie van het Facilitair Journaal vroeg een aantal exposanten van de editie 2018 naar hun ervaringen als deelnemer van de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer en waarom zij weer meedoen aan de editie 2019. Hieronder hun reactie.

TH&P

TH&P is van mening dat als je deelneemt aan een beurs, de locatie een prominente rol speelt en je op tijd moet beginnen met alle voorbereidingen. We nemen al vanaf het begin deel aan de beurs. Dus dit wordt de 21ste keer.

Het succes van deelname is deels afhankelijk van locatie van de stand, het aantal deelnemers en de invulling van de activiteiten in de stand. Wij hebben geconstateerd dat het aantal deelnemers de afgelopen jaren wel is afgenomen. Daarnaast zijn de bezoekers kritischer geworden. We merken dat de beursbezoekers demonstraties en innovaties interessant vinden. Ook omdat men niet altijd op de hoogte is van onze dienst.   

SWAN PRODUCTS

Wij hebben ons ingeschreven, omdat de vakbeurs Facilitair naar onze mening de enige én meest professionele beurs is op gebied van kantoor- en projectinrichting. Sinds 2007 staan wij trouw elk jaar op de beurs dus… aankomende editie elfde keer.

LYRECO

We hebben snel weer ingeschreven om er zeker van te zijn dat we een goede locatie hebben op de beursvloer. Het is een ideaal platform om in 3 dagen contact te hebben met een zeer groot aantal kleinere en grotere klanten, contacten met prospects te leggen of te verdiepen en om meer naamsbekendheid generere. We doen in 2019 voor de 6e keer mee.

MILIEU SERVICE NEDERLAND

Vakbeurs Facilitair is voor ons een mooie kans om contact te leggen met facilitair managers en beheerders. Ook komen wij veel bestaande relaties tegen op de beurs. Afvalinzameling is voor hen een belangrijk item, vooral omdat dit vaak efficiënter en goedkoper kan.

Komende editie nemen wij voor de 5de keer deel.

ILOQ BENELUX B.V.

Voor iLOQ is Facilitair niet te missen, omdat naast vakmensen ook de eindklant hier komt. De grote verscheidenheid aan aanbieders maakt dat er altijd onderwerpen zijn die de facilitair medewerker aanspreken. Facilitair is een fantastische plek om naast de uitdagingen van nieuwe klanten te horen, ook bestaande klanten te spreken en te horen wat er speelt.

iLOQ staat al een aantal jaren op Faciltair. We zijn superblij met de stap naar Utrecht; professioneler en centraler.

BURGMAN SUPPLY

Goede ervaringen vanuit het verleden en om onze vaste locatie te behouden, zijn redenen voor ons om weer deel te nemen. Wij zien een absolute meerwaarde in het face to face ontmoeten van  facilitaire beslissers, zodat ze kennis kunnen maken met Burgman.

De gevoerde gesprekken met bezoekers zijn inhoudelijk goed en zij zijn heel duidelijk in de communicatie omtrent hun eisen en wensen.

THOVIP

Vakbeurs Facilitair is voor ons de perfecte beurs met de juiste doelgroep. Op deze beurs kunnen we in 3 dagen vele bestaande en ook potentiële nieuwe klanten ontmoeten die we normaliter in 3 dagen nooit kunnen bezoeken. Om er zeker van te zijn dat we voor ons de beste plek krijgen, hebben we nu al ingeschreven.

REISSWOLF ARCHIEFVERNIETIGING EN –OPSLAG

Voor ons is de vakbeurs een goed communicatiemiddel met de markt. Enerzijds spreken we weer diverse van onze bestaande klanten en anderzijds biedt het ieder jaar weer nieuwe contacten.

Voor ons was direct na afloop van de vorige editie duidelijk dat we er de volgende keer weer bij wilden zijn. Mogelijk ook doordat we eerder de FGNoviteitenprijs hebben gewonnen. Dit heeft voor ons behoorlijk meer exposure opgeleverd.

Het is een beurs met een kwalitatief goed bezoekerspotentieel. Door de diverse kennisoverdracht thema’s gecombineerd met het groot aantal standhouders is het een interessante beurs voor iedereen uit de facilitaire wereld. Dus ook kwantitatief zeer interessant voor ons. In 2019 gaan we voor de 20ste keer deelnemen

OJMAR

Onze 1e deelname in 2017 was een succes en willen dit verder zetten. Om er zeker van een plaats naar keuze te zijn hebben we ons opnieuw ingeschreven. We hopen tijdens de beurs meer naamsbekendheid te creëren en op een korte tijd veel geïnteresseerde bezoekers te ontvangen.

HEALTH 2 WORK

We komen graag in contact met bezoekers die geïnteresseerd zijn in gezonde werkomgevingen. We willen onze kennis delen en door middel van persoonlijk advies fysieke gezondheidsklachten voorkomen én oplossen. Dit doen we op onze stand, maar we informeren je ook tijdens onze lezingen en workshops.

Omdat we al jaren deelnemen aan de Vakbeurs Facilitair willen we ook in 2019 zeker zijn van een mooie plek. We staan al 11 jaar op de Vakbeurs Facilitair.

ULTIMO

Weer deelnemen is voor ons een logische beslissing, wij doen namelijk elk jaar met plezier en succes mee. De huidige plek hebben wij als prettig ervaren en waarom wachten als je toch al weet dat je meedoet?

Wij zijn altijd in staat geweest om rendement uit onze deelnames te halen. Het heeft geholpen onze naamsbekendheid verder te vergroten, ons imago te ondersteunen en om verkopen te genereren.

WEWO Europe

WEWO neemt deel om via deze beurs de facilitaire markt kennis te laten maken met de (vernieuwde) producten van WEWO en om te kijken waarin wij een meerwaarde kunnen bieden voor bedrijven op het gebied van veilig en eenvoudig opbergen. 

Voor ons is de Vakbeurs Facilitair vaste prik in Januari. Het is voor ons een efficiënte manier om onze producten te tonen en in contact te komen met potentiële klanten. Wij nemen deel vanaf 2010 dus de volgende editie zal de 9de keer zijn.

De bezoekersaantallen liepen de laatste jaren terug, maar door de verandering van locatie was dit afgelopen jaar al veel verbeterd. De Vakbeurs Facilitair blijft voor ons een belangrijke manier om nieuwe klanten te leren kennen.

MK2 AUDIOVISUEEL

De vakbeurs Facilitair is al jaren lang de kick-off van het nieuwe jaar voor MK2. Op deze beurs heffen wij traditie getrouw het glas op het nieuwe jaar. Dit doen we samen met onze bestaande en nieuwe relaties die ieder jaar weer in grote getalen onze stand weten te vinden. Het is een plek waar we samen met onze relaties de plannen verder vormgeven voor een nieuw en innoverend jaar en een verdere intensivering van deze relatie. Tevens ontmoeten we daar een groot aantal nieuwe relaties die op zoek zijn naar ontzorging op het gebied van audiovisuele/IT oplossingen. Oplossingen en diensten die MK2 toont op haar stand.

Onze ervaring met de beurs is dat door de gemoedelijke, informele sfeer welke er op de beurs heerst, relaties ontstaan met klanten die een leven lang mee kunnen gaan wanneer je ze de juiste aandacht geeft. 

VEPA BINS

Voorgaande edities zijn zeer succesvol gebleken. Het bezoekersprofiel is zeer divers waardoor wij onze producten binnen een brede doelgroep kunnen promoten. Om onze huidige locatie te behouden hebben wij nu al ingeschreven. Wij nemen voor de 6e keer deel.