Exposanten
inlog exposant

Nieuws

Informatiebijeenkomst

Op 8 oktober vindt een informatiebijeenkomst plaats voor belangstellende bedrijven voor deelname aan de vakbeurs Facilitair en Gebouwbeheer. Centraal staan dan de 138 onderwerpen, waarvoor de 15.000 verwachte bezoekers van het evenement hun kennis willen verbreden en informatie opdoen.

De bijeenkomst in kasteel Maurick in Vught (koffie en inloop vanaf 10.00 uur) heeft een interessante agenda met onder meer een toelichting op hoe met een investering van nog geen 5.000 euro een zeer hoog rendement behaald kan worden.

De informatiebijeenkomst is bedoeld voor bedrijven, die in één klap van het evenement op de hoogte gebracht willen worden en tegelijkertijd antwoord op hun vragen willen hebben. Op basis waarvan zij meteen een beslissing kunnen nemen. Er zijn voor de bijeenkomst dan ook alleen aanstaande standhouders uitgenodigd. Aanmelding vooraf is zeer gewenst in verband met de zaalruimte.

Met zijn informatiebijeenkomst haakt de organisatie in op zijn periodieke standhoudersvergaderingen. Aan de afgelopen standhoudersbijeenkomst van het afgelopen voorjaar, waar meer dan 50 personen personen aanwezig waren, leidde de organisatie af, dat een soortgelijke bijeenkomst van aanstaande standhouders weleens een behoefte zou kunnen invullen.

Uiteraard behoeft niet op de bijeenkomst van 8 oktober in kasteel Maurick gewacht te worden voor informatie. Ieder uur van de dag kunnen belangstellenden om deel te nemen een informatiepakket aanvragen. Uiteraard is het dan niet mogelijk om direct vragen te stellen aan de organisatie.

Agenda informatiebijeenkomst 8 oktober, 10.30 uur, kasteel Maurick, Vught:
- Waarom Facilitair en Gebouwbeheer dé vakbeurs is?
- Bezoekersprofiel
- 17 Keer gratis communicatie
- Standbouwmogelijkheden
- Hoogste rendement en laagste deelnamekosten
- Het woord is aan u