Bezoekers Exposanten
inlog exposant

Nieuws

Presentatie sponsoritems 2020

De beursorganisatie presenteert deze week zijn sponsoritems voor de editie 2020. Alle mogelijkheden zijn vastgelegd in de overzichtelijke, digitale folder Veel meer aandacht van bezoekers. Standhouders en andere belangstellenden kunnen deze inkijken en downloaden.

Zoals gebruikelijk is het een kort overzicht geworden met slechts 6 sponsoritems. Ten opzichte van vorig jaar zijn er geen wijzigingen opgenomen. Wel is een zevende sponsoritems in voorbereiding, maar verantwoordelijk account-manager Edwin van de Ven van het bureau Goeie Zaken kon daarover nog niets aangeven.

Of er ook meer dan 6 of 7 mogelijke sponsoritems gaan komen, ligt ook aan de creativiteit van de standhouders zelf. Zij kunnen aangeven welke sponsormogelijkheden zij denken in gaan vullen. In overleg met de organisatie wordt dan bekeken of hun voorstelling haalbaar en wenselijk is.

De 6 bestaande sponsoritems zijn: de losse beursplattegrond, koffie voor vroege vogels, papieren tasjes, keycords voor bezoekersbadges, vloertegels en prullenbakken.

Bekijk hier de digitale folder Veel meer aandacht van bezoekers.