Exposanten
inlog exposant
NL EN

De vakbeurs waar 20.000 eindgebruikers komen voor

WaterinstallatiesContactpersoon
Rob van den Biggelaar
rob.vd.biggelaar@holapress.com
+31 (0)40 - 208 60 47

Wie de zakelijke eindgebruikers voor waterinstallaties wil ontmoeten, ontkomt niet aan deelname aan de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer. Zo'n 20.000 facilitair managers en gebouwbeheerders zullen zich eind januari naar verwachting gedurende drie dagen komen oriënteren over de jongste ontwikkelingen en aanbiedingen op hun taakgebied.

Aangezien zij verantwoordelijk zijn voor het reilen en zeilen van zowel het gebruik – en veelal ook het beheer – van hun (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling, hebben zij als vanzelfsprekend óók belangstelling voor waterinstallaties. Dat maakt de vakbeurs Facilitair & Gebouwbeheer tot dé vakbeurs voor waterinstallaties.

De bezoekers van het evenement komen op de eerste plaats voor de ongeveer 400 standhoudende bedrijven. Daarna zijn zij op zoek naar aanbieders waar zij een deel van hun omvangrijke takenpakket kunnen uitbesteden, zoals waterinstallaties. Standhouders, die hen een oplossing te bieden hebben of eenvoudigweg van dienst kunnen zijn bij het beter nemen van hun verantwoordelijkheden voor de (kantoor)gebouw(en) van hun bedrijf, zorg-, onderwijs- of onderwijsinstelling. Dat de beursorganisatie daarnaast op de beursvloer een compleet lezingenprogramma, side=programma en Noviteitenplein aanbiedt, maakt het voor hen nóg aantrekkelijker om het evenement te bezoeken.

kenniscentrum Facilitair en Gebouwbeheer

Bekijk ook het dossier Waterinstallaties op het Kenniscentrum

Water is één van onze eerste levensbehoeften. Een goed afgestelde en veilig geïnstalleerde drinkwaterinstallatie levert gezond water. Dit voorkomt ophoping van bacteriën en legionellagroei in uw leidingen.

Lees verder

Onze standhouders op het gebied van Waterinstallaties

“Voor ons heeft de overgang naar Utrecht goed uitgepakt: een mooi gevulde beursvloer met voldoende kwalitatief goede bezoekers.”
Roy van Huffelen, Ultimo Software Solutions