Home 9 Alle vormen van wegwijs op de beursvloer

Alle vormen van wegwijs op de beursvloer

Vinden en gevonden worden. Dat zijn belangrijke voorwaarden voor zowel een goede deelname als een geslaagd bezoek. Daarom voorziet de organisatie in een aantal belangrijke wegwijzers. Een overzicht.

Een van de belangrijkste wegwijzers is de losse plattegrond, die vooraf onder de voorgeregistreerden en tijdens de beursdagen aan de bezoekers wordt gestuurd, c.q. uitgereikt. Daar staan alle standhouders met een verwijzing naar hun stand op. Altijd handig om vooraf te bekijken wie bezocht moet worden, tijdens de beursdagen om de weg te kunnen vinden en na afloop om te kijken waar die ene standhouder ook al weer stond.

Een afgeleide versie van deze plattegrond zijn de manshoge plattegronden die verspreid op de beursvloer staan. Ook deze hebben diverse ingangen om de juiste standhouder gericht te kunnen vinden.

Meer wegwijzers
In de beurscatalogus zijn de plattegronden ook opgenomen, maar dan verbonden uitgebreid met de informatie die daarin over iedere standhouder in het deelnemersoverzicht is opgenomen. Dat maakt de beurscatalogus ook na afloop een handige wegwijzer.

En uiteraard kan de digitale versie van de plattegrond niet uitblijven. De organisatie onderzoekt momenteel om voor de komende editie een aparte app uit te geven. Daarnaast staat de plattegrond ook op de website van de vakbeurs, waar deze zelfs letterlijk is verbonden met alles wat op dit platform verder nog van de standhouder staat. Ook in te zien via de telefoon of tablet.

Voor standhouders die dan nog meer behoefte zouden hebben aan vindbaarheid zijn er nog de tegels, afvalbakken en ballonnen op de beursvloer, waar naast de boodschap ook het standnummer op vermeld staat.

Op de beursvloer:

Voor de ingang

Zalencentrum

Catering(terras)

Contact

Beursteam