Home » Alle vormen van wegwijs op de beursvloer

Alle vormen van wegwijs op de beursvloer

Vinden en gevonden worden. Dat zijn belangrijke voorwaarden voor zowel een goede deelname als een geslaagd bezoek. Daarom voorziet de organisatie in een aantal belangrijke wegwijzers. Een overzicht.

Een van de belangrijkste wegwijzers is de losse plattegrond. Ruim voor het begin van de vakbeurs wordt deze al verspreid onder de (potentiële) bezoekers. En uiteraard op de beursvloer zelf, want veel bezoekers gebruiken deze plattegrond om hun weg te vinden op de beursvloer.

Een afgeleide versie van deze plattegrond is de manshoge plattegrond bij de ingang van de vakbeurs.

Op deze plattegrond vloer staan alle standhouders met een verwijzing naar hun stand. Altijd handig om vooraf te bekijken wie bezocht moet worden, tijdens de beursdagen om de weg te kunnen vinden en na afloop om te kijken waar die ene standhouder ook al weer stond.

Meer wegwijzers
In de beurscatalogus zijn de plattegronden ook opgenomen, maar dan verbonden uitgebreid met de informatie die daarin over iedere standhouder in het deelnemersoverzicht is opgenomen. Dat maakt de beurscatalogus ook na afloop een handige wegwijzer.

En uiteraard kan de digitale versie van de plattegrond niet uitblijven. Op verschillende websites  staat de plattegrond ook gepubliceerd, zodat bezoekers op alle mogelijke momenten, voor, tijdens en na de vakbeurs op hun pc, tablet of telefoon kunnen nakijken welke standhouders waar staan.

Op alle mogelijke wijzen voorziet de organisatie in bewegwijzering op de beursvloer.

En standhouders die meer behoefte hebben aan vindbaarheid zijn er nog de tegels, afvalbakken en ballonnen op de beursvloer, waar naast de boodschap ook het standnummer op vermeld staat.

Op de beursvloer:

De indeling

Bij de ingang

Lezingen

Prijsuitreikingen